Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15lvl będzie dobry na przeklęte wilki, alfa itp? Dobry drop bedzie na 15lvlu? Bo słyszałem ze max lvl to 11, ale nie wiem czy to prawda, bo ten wilk alfa z którego dropi FMS ma 14lvl... A ja chce 15lvl bo mam Srebrną +19 na 15lvl, mieczyk +9 na 15lvl - Bardzo ułatwiło by mi to drop, ale nie wiem czy 15lvl nie jest za duży, a wy co o tym sądzicie? :mellow:

Za pomoc + lub - zależy co kto woli :P

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej 15lvl jest akurat, bo częściej fms'y rib'y itd. dropią z niedźwiedzi, a z takim eq to powinieneś śmiało brać grupke na wirka (jeśli jesteś bodziakiem :) )

Ps. ta srebrna jest +1 czy +9 ? :D bo +19 to raczej nie :P

52287137559562145640.png

Opublikowano

srebrna +9... mała pomyłka + leci ;) a z tym 15lvlem też mozna było by chodzić na metki 5/8lvl? Bedzie z tego jakiś dobry drop? (ku)

edit:

Aha i jeszcze bym tam chciał ExpBota zostawić ale nie wiem czy jest jakis który sam oddaje exp na gildie <_<

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja na 10 lvl latalem na metki 5/10/15 lvl z mieczykiem +9 na 1 lvl .I bylo super z metka 5 lvl droplo silme itp....Polecam naprawde przez noc mozesz miec nawet z 20kk

Opublikowano

Wiele czasu spędziłem w m3 i stanowczo mogę powiedzieć, że siedzieć tam można do 20 lvl. Na 20 lvl dropnął mi nie jeden RIB, a na 18 najlepiej leciały FMS-y (ofc z rękawicą).

Także spokojnie, 15 lvl to jeszcze nic;]

Opublikowano

15 lvl + potki + To: Klik  z gildią śmigasz i lvl-i bić nie będzie. 

a co do EQ i lvl to jest wporządku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...