Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Do B&S

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy jest p2w

Z czymś takim w tej grze nigdy się nie spotkałem.

Jeśli chodzi o moją opinie, to cóż, po ostatnim update z nowymi skillami, ta gra na dobre straciła swój klimat. B&S podobało mi się, ze względu na skromny wygląd skilli, typu : uderzenie pięścią, podcięcie nóg, sprowadzenie do parteru itp. Teraz stawiają na wygląd graficzny i rozmach, co dla mnie jest desperacką próbą ściągnięcia uwagi graczy i zachęcenia ich do zostania. Ludzi nadal jest dużo, grać się da, widać że developerzy jej nie olewają, nie podoba mi się jedynie kierunek w jaki idzie.

Opublikowano

Jedyną grą w której wygrana pvp w Platinum najbardziej mnie uszczesliwia. Jak chcesz zawodowego pvp i biednych noobow którzy płaczą jaką to op grasz klasa to bierz się za BnS. Większość ludzi co piszę że ta gra to dno to osoby które nie mają skila by zajść na rating 1900+. I nie słuchaj ludzi ze do tego jest ci potrzebne hm15 i ping 5. W zupełności wystarczy ci ten hm5 i 120ping by zajść daleko. Jednak czeka cię sporo treningu. O pve za wiele nie opowiem bo przeważnie gram tylko pvp. Sam wróciłem po długiej przerwie i zastalem lepsza grę niż była poprzednio.

Opublikowano

Jedyną grą w której wygrana pvp w Platinum najbardziej mnie uszczesliwia. Jak chcesz zawodowego pvp i biednych noobow którzy płaczą jaką to op grasz klasa to bierz się za BnS. Większość ludzi co piszę że ta gra to dno to osoby które nie mają skila by zajść na rating 1900+. I nie słuchaj ludzi ze do tego jest ci potrzebne hm15 i ping 5. W zupełności wystarczy ci ten hm5 i 120ping by zajść daleko. Jednak czeka cię sporo treningu. O pve za wiele nie opowiem bo przeważnie gram tylko pvp. Sam wróciłem po długiej przerwie i zastalem lepsza grę niż była poprzednio.

A jakie jest twoje zdanie na temat p2w?

edit: jakie polecacie zarobki itp.?

Opublikowano

Skoro tak się tak przy tym upierasz, powiedz mi co rozumiesz przez p2w, a ja ci odpowiem czy to występuje czy nie.

Mój dawny zarobek to kopanie quartzów i sprzedawanie ich lub tworzenie z nich transformation stonów na sprzedaż.

Opublikowano

Skoro tak się tak przy tym upierasz, powiedz mi co rozumiesz przez p2w, a ja ci odpowiem czy to występuje czy nie.

Mój dawny zarobek to kopanie quartzów i sprzedawanie ich lub tworzenie z nich transformation stonów na sprzedaż.

No czy kupowanie itemków z item shopu daję jakąś znaczącą przewagę przy np. robieniu dungów?

Opublikowano

Nie, masz tam jedynie kostiumy, sloty na postacie, torby na większy ekwipunek i inne pierdoły. W robieniu dungeonów może pomóc znajomość taktyki oraz sprzęt, który ulepszasz materiałami zdobytymi podczas rozgrywki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...