Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer Sky-Block

Jonsonek995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Witajcie

Mam pytanie czy serwer Sky-Block to jest dobry pomysł ? Typowy standard na którym nie bedzie jakiś wielkich wybryków tylko wszystko normalnie tyle że z wyspami :)

I teraz kolejne pytanie do was jaka wersja serwera ? :) Co myślicie ? 

Wydaje mi się że wersja 1.7.10 była by chyba najlepsza ponieważ bloki które są już dodawane od 1.8 ciężko wycenić i niektóre mogą zepsuć zabawę " w wyspy " ale jednak chciał bym usłyszeć wasze zdanie. 

Opublikowano

Nie powinienem tego pisać bo robię sobie konkurencję xDD Do rzeczy xD Jak dla mnie - wersja 1.8.*, brak przesadzonego pay2win (chociaż teraz to o zwykłego vipa się przyczepią, że p2w.. ehh..) ciekawe zadania i ja bym grał :) Powodzenia ;)

Opublikowano

Dobry pomysł mi się wydaje, ale wersja 1.8+ najlepiej 1.10 z wykorzystaniem nowości jakie dodali. Oczywiście wszystko wyglądające profesjonalnie, ładnie i schludnie a nie typowy serwer 10'latka. I będzie miodzio :3.

sygn.png

Opublikowano

Jeśli chcesz Spigota to weź 1.8.8, nie będziesz miał problemów z pluginami, na 1.7.10 niestety owe są. 

Co do serwera to możesz dodać jakieś atrakcje w postaci aren pvp itp. 

strange1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...