Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamrażanie gry

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z ligą gdyż jak wchodzę do gry to od 1:30 jak miniony mniej więcej wychodzą zamraża mi się gra mam 100 fps 80 pingu a gra jest zamrożona. Moge chodzić ale nie mogę walczyć używać skilli, miniony w miejscu stoją, przeciwnicy też. Co mam robić ?

post-1084501-0-91674200-1477162583_thumb.png

xD

Opublikowano

Nie graj w weekendy w godzinach popołudniowych i wieczornych. Polecam grać jakoś tak po 22, problemów znacznie mniej, a nawet brak :makka:

Opublikowano

Nie graj w weekendy w godzinach popołudniowych i wieczornych. Polecam grać jakoś tak po 22, problemów znacznie mniej, a nawet brak

Chodzi o to że tan problem jest od jakiegoś pół roku nie zależnie o której godzinie bym zagrał. Mam 2 internety od plusa i na jednym działa normalnie ale cała familia siedzi i z niego korzysta a 2 to niby mamy ale tylko ja z niego korzystam żeby lagów nie było i nie ma ale jest to zamrażanie czy jak by to nazwać. Chodzi o losse?? jak to sprawdzić ? 

xD

Opublikowano

Packet lossy, tak teraz serwery eune dzialaja, zazwyczaj w weekendy do wieczora. Meh :/

Da się to jakoś naprawić?? Grał bym na tym drugim internecie ale tam całą familia siedzi. Może jak napisze do operatora ? jakieś rady? może jakie porty poprzestawiać.

xD

Opublikowano

Nie graj w weekendy w godzinach popołudniowych i wieczornych. Polecam grać jakoś tak po 22, problemów znacznie mniej, a nawet brak

Chodzi o to że tan problem jest od jakiegoś pół roku nie zależnie o której godzinie bym zagrał. Mam 2 internety od plusa i na jednym działa normalnie ale cała familia siedzi i z niego korzysta a 2 to niby mamy ale tylko ja z niego korzystam żeby lagów nie było i nie ma ale jest to zamrażanie czy jak by to nazwać. Chodzi o losse?? jak to sprawdzić ? 

mam dokładnie tak samo, również plus lte...

Hello there.

Opublikowano

Packet lossy, tak teraz serwery eune dzialaja, zazwyczaj w weekendy do wieczora. Meh :/

Da się to jakoś naprawić?? Grał bym na tym drugim internecie ale tam całą familia siedzi. Może jak napisze do operatora ? jakieś rady? może jakie porty poprzestawiać.

Nie da sie naprawic, w tym problem :D Ja do Riotu pisalem pare mies temu z moim ISP i naprawili to, ale teraz ponoc odpisuja, ze maja problemy i nie moga nic z tym zrobic lub wysylaja ci program do zmniejszania pingu xD Mozesz probowac rozne internety mobilne, nie powinno byc problemu na wszystkich

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A czy da się jakoś zbadać jakimś programem co się dzieje?? bo np. w cs mogę wpisać net_graph 1 i mam większość informacji a w lolu chyba się tak nie da.

xD

Opublikowano

A czy da się jakoś zbadać jakimś programem co się dzieje?? bo np. w cs mogę wpisać net_graph 1 i mam większość informacji a w lolu chyba się tak nie da.

cmd.exe "ping <ip serwera, poszukaj w google> -t" i wtedy widzisz ile pakietow tracisz.

Hello there.

Opublikowano

R+logo windowsa -> cmd -> ping riot.de -t   i popatrz sobie czy tracisz pakiety.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

R+logo windowsa -> cmd -> ping riot.de -t   i popatrz sobie czy tracisz pakiety.

tracę pakiety 

Jest szansa , pobierz zewnetrzny program wtfast (z tym ze tylko kilka dni probnych a potem trzeba placic ) dzieki temu powinno byc wszystko w porzadku

Miałem już wcześniej nawet ten płatny i nic.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...