Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko a mianowicie chodzi mi o to że jak gram mecze turniejowe to przy pod chodzeniu pod gracza mi ping skacze do 700 raptownie a jak runda startuje to normalnie spada mi ping do 40-70 pingu. Wie może ktoś jak to naprawić?bo przez te lagi to ja nie mogę grać... 

Dodam iż tak się dzieje od tygodnia a nic nie zmieniałem ani instalowałem na komputerze.

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

Wyłącz automatyczne aktualizacje gier na steamie, być może akurat jak grasz któraś gra się pobiera.

Opublikowano

Ja mam na WIFI 100-996 pingu (cały czas skacze), a na kabelku stałe, nienaruszone 60 pingu. Spowodowane jest to tym, że stary router nie ma takiej przepustowości przez WIFI jak przez kabel.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngbart0k26

Pewnie, nowy router na pewno mu pomoże, niech jeszcze formata trzaśnie. Najpierw trzeba ustalić, czy to wina Twojego komputera, czy dostawcy, potem można zastanowić się nad zmianą sprzętu.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Moze masz windows 10 co samoczynnie aktualizacje sciaga?

Jak nie masz go to spróbuj zreinstalowac gre.

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Renox. @Black_Cross @bart0k26 @Czaromirus @Loco Tranquilo @XxardasS to tak

1. mam wyłączoną zaporę

2. robiłem reinstal cs'a i gówno nie pomogło bo teraz jest jeszcze gorzej...

3. już dawno mam wyłączone aktualizacje na steam

4. posiadam router ale łącze się przez kabel (lepsza szybkość internetu jest)

5. router ma dopiero 2 miesiące...

6. Posiadam Windows 98

7. posiadam stałe 90-120 FPS jak gram na zwykłych meczach jedynie na turniejach mam takie lagi.

Opublikowano

Może ktoś ci się podpina? 

Zadzwoń do dostawców i poproś o kontrolę spadków przez 24h. Wtedy w logach będą mieli zaznaczone kiedy miałeś spadki, kto się wtedy łączył itp.

Wiadomo będą ci wkręcić, że to twoja wina i 10x powtórzy ci "zresetuj router" ale idź w zaparte. :P

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Zadzwoń do dostawców i poproś o kontrolę spadków przez 24h. Wtedy w logach będą mieli zaznaczone kiedy miałeś spadki, kto się wtedy łączył itp.

Wiadomo będą ci wkręcić, że to twoja wina i 10x powtórzy ci "zresetuj router" ale idź w zaparte. :P

Ziomek jak gram normalne mecze to nie mam lagów a dopiero jak chce zagrać turnieja to mam w c**j lagi że nie mam jak grać...

@kapitczew raczej nie... windows 98 jest to chyba najnowszy windows... a jak są jakieś inne to gówna takie że idź pan ******

Opublikowano

Ziomek jak gram normalne mecze to nie mam lagów a dopiero jak chce zagrać turnieja to mam w c**j lagi że nie mam jak grać...

@kapitczew raczej nie... windows 98 jest to chyba najnowszy windows... a jak są jakieś inne to gówna takie że idź pan ******

Windows 98 jest z 1998 roku :P

668421422290643422464.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że cs go nie obsługuje win 98. (czyt. wymagania)

Może to faktycznie wina windowsa?

jak by nie obsługiwał tego windowsa to w ogóle gra by mi nie działała xD

Opublikowano

jak ma ci k***a dzialac jak ty masz jebanego windowsa 98 typie?

C***a prawda mam win 98 !!! i nie wkurwiaj mnie lepiej...

Teraz gram turniejowe to mi nie laguje cs'a a jak gram zwykłe mecze to laguje że idź pan w chujam... wie może jak ktoś to ogarnąć?

Opublikowano

Czy twój Windows 98 wygląda tak?

post-1529864-1479749881,7892_thumb.jpg

Jeżeli tak to masz rozwiazanie - zmień winde

win98 i csgo xD ciekawe historie

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...