Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKT vs ROX

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie pierwszy półfinał? Oglądaliście/obejrzycie dopiero? Ja tak patrząc na grę Fakera uznałem, że on nie chciał specjalnie grać z Blankiem na jungli, dopiero jak Bengi wszedł to zaczął coś pogrywać. MF'ka na supportcie no ciekawy pick, kontrowersyjny bym powiedział. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

MFka carry xD Zaczeli banowac i tyle. Wygrana byla pewna, pajacowali troche, mam nadzieje, ze SSG chociaz ich wyjasni, bo Faker zbyt cocky przez te wygrane wszystkie :D "Im used to victories"

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

MFka carry xD Zaczeli banowac i tyle. Wygrana byla pewna, pajacowali troche, mam nadzieje, ze SSG chociaz ich wyjasni, bo Faker zbyt cocky przez te wygrane wszystkie :D "Im used to victories"

No po raz kolejny wygrana SKT byłaby niczym zaskakującym. Postawiłem cały finał na SKT, ale nie zdziwię się, jak SSG ich wyjaśni.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ta ostatnia gra, wydaję mi się że Rox brakowało tanka, co z tego że mieli 5x ofensywę skoro nie mogli takiej popi złożyć, która się w nich wbijała jak w masło.

Opublikowano

To już jest pewne, że SKT znowu wygra Worlds'y. Ani H2K ani Samsungi nie mają na nich szans a jedyny team jaki mógł ich pokonać to właśnie ROX które im uległo tak więc lipa. Nawet nie będę tych finałów oglądać ;x

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ta ostatnia gra, wydaję mi się że Rox brakowało tanka, co z tego że mieli 5x ofensywę skoro nie mogli takiej popi złożyć, która się w nich wbijała jak w masło.

Właśnie w połączeniu z Nami to była jakaś masakra. xD

Nie do ubicia, właśnie sam spróbowałem (first time) na rankedzie nią zagrać. Około 360 armora, 260 resistów, 4,2k hp, kek. xD

Dobra gra, btw. ciekawy pick z MF-ką. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...