Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH/KMR Mod na Ravia

Nannioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że Ravia przeszła odnowę, przestał działać na niej multihack od Kamera. Dlaczego? Otóż jakąkolwiek opcję wybiorę, czy w mh, czy w wh to po kilku sekundach po prostu wyrzuca nas z serwera. To samo z modem2012sf, robię wszystko dobrze i gdy już się zaloguje, to moja postać stoi z rozłożonymi rękami i nie da się nic zrobić, a gdy wrzuce do moda folder pack, to gra się zamyka w trakcie ładowania. Pomoże ktoś? Coś? :) Szukam jakiegoś sprawnego moda na szkatułki w m1.

Opublikowano

Sielu nie będzie mi zbierał samych hematów, nie ma tam mh, tylko musiałbym mieć swoje pelerynki i nie ma wgranego wh. Także odpada. Zastanawia mnie, czy tylko mi kamer i multihack nie działają. Czy ktoś może gra na kamerze/multihacku i mógłby się wypowiedzieć?

@EDIT: Po dodaniu serwera do moda 2012 od kamera postać wygląda tak jak w załączniku, jak podmieniam folder pack, to clienta wywala w trakcie ładowania paska. Proszę o pomoc. :)

post-1072894-23212_thumb.jpg

Opublikowano

@EDIT: Po dodaniu serwera do moda 2012 od kamera postać wygląda tak jak w załączniku, jak podmieniam folder pack, to clienta wywala w trakcie ładowania paska. Proszę o pomoc. :)

pobierz tego klienta co jest podany w zakładce 2012sf. W multihacku też jest ravia i masz tam pickup filter wybierasz sobie co ma podnosić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...