Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Dla Graczy Mpcforum I Nietylko:)

Robixs

Wybór Ratów Servera  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie Raty Proponujecie??

• x4
      1
    • x8
      1
    • x10
      1
    • x15
      4
    • Powy?ej 100
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mamy już dedyka chciałbym was zaprosić już niedługo do testów oczywiście myślimy nad wyborem ratów servera, kroniką będzie interlude z racji tej iż jest to jedna z najfajniejszych kronik i nie posiada popsutego balansu przez kamaeli, będę edytować tego posta dość często i dodawał wzmianki na dzień dzisiejszy chciałbym znać wasze zdanie na temat ratów servera proszę o ankietowanie.

chaotic.jpg
Opublikowano

zanim zaglosuje chce wiedziec czy jak bedzie serwer 100+ czy beda custom itemy takie jak ice armory itp. jezeli tak to glosuje na 100 jak nie to na 15

Opublikowano

dedyk juz posiadamy instalujemy system niedlugo baze tak za tydzien bedzie start beta testow

chaotic.jpg
Opublikowano

nie grałem jeszcze w l2 ale wydaje mi się, że lepiej zrobić exp x25 maksimum. na początku nie zrobi furory ale jak by się rozkręcił to pewnie tylko porządni ludzie by grali ;p

@edit

a tak przy okazji mam pytanie. czy jak będę miał clienta jakiegoś serwa, to czy potem będę mógł z niego korzystać na innych privach(WRZUCAM DO FOLDERU JAKIŚ LAUNCHER), czy będę musiał ściągać od nowa?

Opublikowano

Jak podawałem server będzie na kliencie interlude launcher będzie nasz edytowany bedzie tylko folder system wiec ja nie mam nic do tego byś mial/a kolejny system do innego serwa:)

chaotic.jpg
Opublikowano

a umiesz czytac czlowieku????????? tu jest tylko 8 odpowiedzi

Tamtemu użytkownikowi napisałeś że "ma czekać", a w nastepnym poście sam spamujesz...

@BTW. +100 lub x20

Opublikowano

przepraszam Cie bardzo ale ja pytem kiedy biedzie juz wiadomo jaki bedzie exp i czy beda customy ... wiec niewiem oco ci chodzi

• Dodaj nową pozycję...