Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G2A - Pomoc przy weryfikacji sprzedawcy.

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Nie miałem zielonego pojęcia gdzie napisać ten temat więc piszę go tutaj. Z góry przepraszam jeśli nie jest to dobre miejsce.

Więc tak. Kupuję od dosyć dawna magazyn CD - Action. Do pewnego czasu wszystkie gry bez namysłu przypisywałem sobie do kont. (Steam, uplay itd.)

Pewnego razu odkryłem G2A i pomyślałem że czemu by sobie nie spróbować czegoś tam uciułać na coś. No więc sprzedawałem i sprzedawałem te niechciane prze zemnie gry z magazynu.

No średnio co miesiąc zawsze sprzedałem a to jeden lub dwa tytuły. W końcu doszedłem do liczby bodajże 9 sprzedanych gier.

Przy próbie stworzenia kolejnej aukcji Wyskoczył mi komunikat [1 załącznik]. Trochę się zdziwiłem ale bez zbędnego przedłużania napisałem do supportu moim kulawym angielski z prośbą zweryfikowania konta. Otrzymałem taką odpowiedź [2 załącznik]. No i tu zaczynają się schody. Jeśli dobrze rozumiem (Przypominam że mój angielski jest dosyć kulawy.) to mam podesłać listę sprzedanych kluczy z paragonami do nich. No problem w tym że tych paragonów nie mam i nigdy mieć nie mogłem.

Z tego co wiem CDA nie ma nic przeciwko sprzedawaniu kluczy które otrzymujemy w magazynie. Bo jest to nawet napisane w ich FAQ na forum.

Więc tak proszę was o pomoc w tej kwestii i ogólnym rozwiązaniu problemu weryfikacji.  ;)

PS. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi !  :D

post-762514-0-14365100-1477134106.png

post-762514-0-08718200-1477134111_thumb.png

76561198063234165.png

Opublikowano

Dobry pomysł. Zaraz "skleję" jakąś wiadomość i zrobię zdjęcia.

Tylko że w wiadomości można wysłać maksymalnie jeden załącznik więc będą musieli się chyba zadowolić jednym zdjęciem.  ._.

@Edit

Wiadomość poszła. Teraz czekać na odpowiedź.

@Edit 2

Właśnie otrzymałem odpowiedź. Teraz z tego co mi się wydaje mam im wysłać zdjęcia z widocznymi kluczami wszystkich 10 gier które sprzedałem. (No sprzedałem co prawda 9 kluczy nie 10)

No i tutaj jest kolejna komplikacja bo chcą oni chyba zdjęcia z magazynu z napisanymi kluczami a CDA ma do tego specjalną stronę i dopiero tam udostępniają nabywcą klucze do gier.

Więc nie wiem czy to im podpasuje. Do tego oczywiście w załączniku można wysłać tylko jeden plik. Więc będę musiał to jakoś ze sobą "posklejać". Co znów może im "nie podpasować".

No nic. Zaraz "skleję" jakąś wypowiedź i przygotuje screeny kluczy.

W załączniku otrzymana wiadomość.

@Edit 3

No i na szczęście wszystko dobrze się skończyło.

Zrobiłem screenshoty. Potem je posklejałem w jedność i mi to zaakceptowali.

Teraz czekać na oficjalne potwierdzenie weryfikacji.  :)

Temat do zamknięcia.

Dzięki za pomoc Chatter.  :)

post-762514-0-80502000-1477220451_thumb.png

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...