Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator/Admin TS3 - DESTROJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie pragnę zaznaczyć, że nigdy nie miałem styczności z "działką metina", ale posiadam doświadczenie, które wyniosłem z serwerów/ forum o tematyce cs'a. Więc zaczynajmy, grafika nie jest profesjonalna, ale nie chciałem samego suchego tekstu. Peace! PS: Kontakt na dole.

BKv5AD1.png

Mam na imię Kuba, siedemnastoletni licealista na profilu humanistycznym. Od urodzenia mieszam w małym miasteczku położonym na zachód od Wrocławia. Na co dzień jak wspominałem wyżej jestem uczniem Liceum, jestem koleżeński, miły i otwarty przynajmniej w moim odczuciu, nikt nigdy mi nic nie zarzucił na tym punkcie. Co ważne nie jestem jednostronną i zapatrzoną w siebie osobą, staram się być sprawiedliwy i nie patrzeć tylko na swoje własne dobro, ale również wspierać innych i pomagać im rozwiązać wszelkie problemy, nawet swoim kosztem. W przyszłości chciałbym studiować historię, bądź prawo; tak do końca nadal nie wiem co jest dla mnie najlepsze. W metina zacząłem grać bodajże w roku 2010, był to serwer Twierdza, pamiętam jak dumnie kroczyłem swoim 30 lvl z tygrysią +9. Nie miałem jednak większych planów co do tego serwera, a pomimo, że byłem bardzo młodym graczem nadal starałem się spełniać swoje cele. I tak przechodziłem z serwera na serwer, grałem na Tiv*ri, następnie na Pr*mt2, Bal*orze itd. 

Nigdy nie brałem czynnego udziału na forum i nie interesowałem się problemami wewnętrznymi, byłem po prostu zwykłym graczem, który aktywnie uczestniczy w samej grze.

Jednak z biegam lat, mój umysł się trochę rozwinął i teraz stawiam na komunikacje i wiedza, dlatego też staram się być aktywnym użytkownikiem forum serwera, na którym aktualnie gram.

4617414771336531530847.png

Co do mojego doświadczenia, z "forów" metina nie posiadam żadnego, niestety lub stety... Jednak przez długi okres czasu grałem w Counter-Strik'a 16, gdzie udowadniając swoją czystą grę, trzeba było wstawiać potocznie nazwane ssy na forum owego serwera i w taki sposób zaczęła się moja historia, że tak to nazwę moderatorska, redaktorska, administratorska.

Byłem moderatorem na wielu sieciach csa, zaczynając od domen cba, kończąc na com.pl, przez długi okres czasu byłem moderatorem na sieci PsychoFr*gs.**, a następnie administratorem na tej samej sieci, to właśnie tutaj zdobyłem ogromne doświadczenie i jestem o krok do przodu. Jeżeli ktoś interesuję się moją karierą, to mogę to bardziej rozwinąć na gg, bądź na pw, tutaj opisałem zaledwie małą część tego co zrobiłem przez te kilka lat.

8052314771336531530847.png

Co mogę Wam zaoferować?

-Komunikatywność

-Bezstronność

-Brak żadnych konfliktów związanych z moją osobą

-Elastyczność

-Dobry kontakt (tel, fb, gg)

Co jest zyskiem?

-Moderator, który będzie wywiązywał się ze swoich obowiązków

-Osoba, która nie będzie obojętna na los innych

-Pomoc ze strony forum/ts'a

-No i oczywiście nowy kolega

4944614771336531530847.png

Co ja bym oczekiwał?

-Dobrej komunikacji

-Stałego konkakt

-"Dojrzałej" Administracji

-Mile spędzonego czasu

-Przyjaznego nastawienia

-I dobrej zabawy :)

Pozdrawiam DESTROJ

Grafika została wykonana przeze mnie (same napisy, a modele są własnością Gameforce)

KONAKT NA GG: 60875733 lub PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...