Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z osiagnieciem

mister920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym osiagnieciem Funkytown wybudowalem na powierzchni biom grzybowy zamieszkal tam npc ale osiagniecie sie nie wbilo tam mam to zbudowane

eZddegS.png

Opublikowano

Niektóre osiągnięcia mogą mieć błędy. Musisz poczekać jakiś czas lub zrestartować parę razy Terrarię i komputer.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odinstaluj Terrarie i zainstaluj od nowa. Jeśli nie chcesz stracić save'a to go skopiuj i wgraj na pendrive'a. 

Myślę, że pomoże! ;)

Opublikowano

Odinstaluj Terrarie i zainstaluj od nowa. Jeśli nie chcesz stracić save'a to go skopiuj i wgraj na pendrive'a. 

Myślę, że pomoże! ;)

Raczej nikłe szanse że to w czymś pomoże. Co to ma na celu? Tak naprawdę stratę jego czasu na usuwanie i instalowanie ponownie. A tak jak mówię zapewnie nie ma tax collectora który pojawia się, nie okłamujmy się cholernie rzadko :)
304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Myślę, że pomoże! ;)

Raczej nikłe szanse że to w czymś pomoże. Co to ma na celu? Tak naprawdę stratę jego czasu na usuwanie i instalowanie ponownie. A tak jak mówię zapewnie nie ma tax collectora który pojawia się, nie okłamujmy się cholernie rzadko :)

Jakby Tax Colectora nie miał to by mu NPC się nie pojawił. Niech napisze najlepiej do Supportu, że mu osiągnięcie się zbugowało! :)

Opublikowano

Próbowałeś zrobić to na nowym świecie? Myślę że możesz mieć też zbugowany world zwyczajnie.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

odpompuj troche wody, daj mud pod calym domkiem bo tam gdzie jest woda to nie ma, daj inne akcesoria do domku, i zrob troche wiekszy ten biom bo moge sie tutaj mylic ale by gra zarejestrowala biom jako faktycznie biom to czasem nie musi sie zmienic tlo ?

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...