Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skinhack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był taki program do Lola, w którym mogłem sobie wybrać dowolnego skina, ale tylko ja go widziałem. Jest takie coś jeszcze? I jak się nazywa? I czy jest za niego ban?

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Chodzi ci o MkJogo ?

Chyba tak. Działa to jeszcze? I czy jest ban za to?

Nie działa już, ale jest inny program - Skin Preview. Wiem, że kiedyś był za to ban, ale Riot mówił, że jednak nie chcą, aby poleciało za to tak wiele banów i chyba już nie ma, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Właśnie chciałem się pobawić z oryginalnymi skinami, a nie tworzonymi przez społeczność. A jestem Polakiem biedakiem :v czyli sobie nie pogram tak bez ryzyka bana? .-.

1780114744926761191981.png

Opublikowano

A ja nie ryzykowałbym w ogóle ;) Riot to kobieca firma, bo raz pierdolą, że nie banują za MK Jogo, a potem Ci perma rzucają na konto bo tak, bo zmieniliśmy politykę w trakcie sezonu i elo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pamiętaj, ryzyko jest zawsze, ale spróbować możesz. Ja naprzykład grałem na MKJogo około roku i nawet nie dostałem żadnego upomnienia.

Ale w tym momencie Riot bardziej pilnuje tego, aby takich użytkowników korzystających z takich programów było mniej. ;/

Opublikowano

Jeśli jest to program który tylko i wyłącznie zmienia skin(którego widzisz tylko ty) Riot zwykle nie banuje w takich przypadkach,

lecz gdy ten program posiada jakieś inne funkcję pomagające w rozgrywce to ban jest bardzo prawdopodobny nie zwracając na to uwagi czy uzywasz ułatwien czy tylko odapalasz go dla skinów

nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są takie programy dzięki którym ustawisz dowolnego skina do każdej postaci.

Polecam ten program - http://www.mediafire.com/file/3imcdphq3ds2erx/Skin+Preview.rar (SkinPreview) Sam używam go już trochę czasu.

Nie ma takiej możliwości abyś dostał bana ponieważ tylko ty widzisz skiny. Oprócz tego aplikacja ma możliwość ustawienia innego hud , skina do wardów i tym podobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...