Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SA:MP - Najlepszy tryb Twoim zdaniem?

KurczakSwaj5

Tryb rozgrywki  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który tryb rozgrywki uważasz za najciekawszy i dlaczego?

• RolePlay w więzieniu
      1
    • RolePlay/RPG w klimacie serii Fallout
      0
    • RolePlay/RPG w klimacie "żywych trupów"
      3
    • RPG/RP/Truck - wszystkiego po trochu :)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Postanowiłem rozpocząć pracę nad skryptem, jednak nurtuje mnie jedno pytanie - pod jaki tryb gry go przystosować, aby dogodzić jak największej liczbie graczy. Piszę na forum, aby zasięgnąć po informacje, co Ty osobiście preferujesz i która opcja wydaje się Tobie najciekawsza, tudzież mogłaby Cie przyciągnąć do gry. Zapraszam do udziału w ankiecie, oraz dyskusji w wątku :)

Opublikowano

Cześć. Ja bym zagrał na typowo wyścigowym serwerze z urozmaiceniami (systemy garaży, tuningu, wyścigów, napadów itp.), ale wątpię, żeby większa liczba użytkowników się tym zainteresowała. :D

Z 4 propozycji podanych w ankiecie wybrałbym klimat żywych trupów - duże pole do popisu, jest czym przyciągnąć potencjalnych graczy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja w SAMPIE ogólnie jestem ukierunkowany pod Role Play, nie lubie takich serwerach gdzie ciągle latają hydrami i się zabijają, dla mnie taki serwer nie ma sensu, ani nic nie osiągniesz a żeby się postrzelać to już lepiej odpalić cs'a ;p Więc jeśli o mnie chodzi to serwery typu net4game

Opublikowano

Miałem dylemat, między więzieniem a żywymi trupami. Takich serwerów jest dość mało, a najdłużej stojącą była chyba pf'ka, na której grało maksymalnie 30 osób(zombie).

Jeżeli robota będzie wykonana bardzo fajnie to oczywiście że żywe trupy, przy której będziesz miał więcej zabawy.

9u2pvr.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...