Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postacie na top/mid/jungle do 6300 IP

hajzynberg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do jungli wydaje mi się, że talon po reworku będzie silny

+ skoki przez ściany

+ z clearem nie będzie problemu, bo dodają hp za smite każdego moba w jungli i te kwiatki

+ dobre ganki

+ duży dmg

+ dobry do counter junglowania

//na mida 

zed po reworku, ew. lb

Opublikowano

Nie bawcie się w Schrödingera

Za niedługo koniec aktualnego sezonu, ale jeżeli się zmobilizujesz to możesz sporo ugrać amumu

Bardzo silny jungler, tanky z ogromnym dmg

Mocny na każdym poziomie. Łatwy: clear jungli, counter jungla, smoki, ganki i team fighty, jedna erka może przechylić szale wygranej na twoją korzyść

Opublikowano

Ja często widuje Kha zixów i robią naprawdę niezłą robotę.

+ skok

+ duży dmg

+ dosyć łatwe combo

+ dobre ganki

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał na temat tych postaci, lecz mogę Cię naprowadzić na parę fajnych picków..

Po reworku:

- Rengar będzie jeszcze lepszy niż aktualnie, lecz będzie potrzebował "umiejętności", ponieważ jest trudniejszy niż przed zmianą Q, pasywy oraz zmienieniu ulty.

- Talon, który zachowa swój styl gry doskonałego zabójcy, z tym że dostanie dobry escape z ciekawym motywem.
- Kha'Zix to dopiero będzie morderczą modliszką.. Skrócenie CD na Q, Darmowa ulta przy wychodzeniu z krzaków to jednak to co zmieni styl gry tą postacią.

Aktualnie:

Oczywiście Kha'Zix, który jest boski.. Dobry engage oraz wylot z kiepskich sytuacji, masakryczne obrażenia, dotego ulta która ratuję 90% sytuacji w których się znajdujesz oraz jakiś sustain z W, co czyniu twoją jungle 10x krótszą od reszty postaci po początkowych lvlach które nie są za ciekawe.

- Zac ciekawa postać z dobrym engage, pasywa dzięki której można uznać, że masz dwa życia (czyt. nie da się spierdolić gry twoim sojusznikom na liniach) jeśli masz ogarnięty team.

- Irelia - sustain, escape z Q jeśli ograsz przeciwnika, dobre wbity, duży dmg, dużo hp, duży rozłam buildów co czyni Cię przydatnym w każdej sytuacji.

- Riven - -||- 
- Ekko - AP, jeśli masz full ad team, tank, stun, nie da się uciec od niego na 1v1 oraz nie da się z nim wygrać jeśli go ogarniasz, engage, escape, etc. 

Napisane chaotycznie, nie każdy się zgodzi, lecz taka jest moja opinia na ten temat. Życzę udanych zakupów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...