Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane konto

Dawidek1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. otóż wróciłem do WR jakiś czas temu kupiłem konto Vip z famasem na 8 slot awf-50 i pakiet expa ze wychodziło +200% i 3 dni temu chciałem się zalogować na konto a tu pisz twoje konto zostało zablokowane i tu jest pytanie bo żadnych hacków nie używałem skryptów nie podkręcałem procka ani nic grałem czysto i jestem ciekaw bo gdy napisałem do nich z zapytaniem to do teraz nie mam odpowiedzi o co chodzi czekam już 2 dni i nic na stronie gdzie jest lista banów nie ma mnie tam wypisanego konto dostało bana 19.10.2016 a nikogo nie ma z tego dnia i na email też nie dostałem nic ze zostałem zbanowany czy cokolwiek wie może ktoś o co chodzi czy to perm czy na jakiś czas ?

Opublikowano

Skoro on nikogo nie kupowałeś to może zmieniło ci się ip internetu i myślą że sprzedałeś , albo obrażałeś kogoś , dodawałeś kogoś do znajomych przez bug , walklean lub jest to przypadkowy ban ktory zdarza sie raz na 10000

Opublikowano

Jak włączam WR i chce się zalogować to pisze twoje konto zostało zablokowane na email nic nie dostałem a jak loguje się na stronie i chce wejść w profil to pisze ze nie ma takiego profilu

Opublikowano

Prawda jest taka, ze nikt nie bedzie znal tutaj powodu twojego bana.

Jedyne co mozesz zrobic to czekac, az odpisza na ticketa.

Polecam ci napisac do angielskiego supportu, jezeli pisales do polskiego, gdyz bedzie szybciej.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

na koncie grałem w lutym jakoś na początku i miałem przerwę do września a mogę prosić o link do angl supportu itp ? i dziwi mnie fakt ze nie ma mnie na banliscie :/

https://support-warrock.nexon.net/hc/en-us

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...