Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer Kraken Pro - opinie

GMRukkar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od kilku dni rozglądam się za słuchawkami, są jedne które bardzo mi się spodobały - mianowicie Razer Kraken PRO i zwracam się do was, użytkowników mpcforum o opinie na temat tych właśnie słuchawek. 

kraken-pro-white-3.jpg

Pozdrawiam, miłego wieczoru!

Opublikowano

Podaj budżet, bo za cenę tych słuchawek możesz mieć coś o wiele lepszego. Ogólnie razer krakeny są słuchawkami o słabej jakości dźwięku. Dudniący bas i piskliwa góra. Miałem i nie polecam. 

Porównując je do HyperX Cloud, to niebo, a ziemia ;)

Poza tym podaj źródło dźwięku, czyli do czego będziesz je podpinać? Jeżeli do komputera, to jaka karta dźwiękowa (jeżeli zintegrowana dźwiękówka, to podaj model płyty).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Podaj budżet, bo za cenę tych słuchawek możesz mieć coś o wiele lepszego. Ogólnie razer krakeny są słuchawkami o słabej jakości dźwięku. Dudniący bas i piskliwa góra. Miałem i nie polecam. 

Porównując je do HyperX Cloud, to niebo, a ziemia ;)

Poza tym podaj źródło dźwięku, czyli do czego będziesz je podpinać? Jeżeli do komputera, to jaka karta dźwiękowa (jeżeli zintegrowana dźwiękówka, to podaj model płyty).

Kurde, one strasznie mi się podobaja. Co do płyty głównej to nie wiem, laptop to Acer Aspire E571

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za tą cenę możesz mieć coś porządnego jak Hyperx Cloud I (nie II tylko I) albo takstar pro80 (to samo co hyperx), hyperx to jedyne gamingowe słuchawki które polecam.... reszta to syf... i musisz wybrać którąś z tych rzeczy: dźwięk vs wygląd... Nie wiem jak ty ale ja stawiam na jakość dźwięku, a wygląd guzik mnie obchodzi bo nie robię sobie selfie w lustrze z podpisem "paczajta jakie słuchafony żem se kupił #SWAG". A do tego HyperX są bardzo ładne tak samo jak takstar dla mnie wyglądają o niebo lepiej od razerów.

Opublikowano

Znajomy miał i średnio poleca

Ale nie miał krakenów :) Te słuchawki są tak nie wygodne i mają tak słaby dźwięk, że... Podaj dokładny budżet i pomyślimy ;) Na ten moment HyperX Cloud albo ISK MDH9000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...