Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bluzy (nadal)

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Nie moge nadal znaleźć bluzy z takim obwisłym krojem, coś typu thrasher etc, a nie mam zamiaru brać normalnej bluzy XL/XXL bo to nie wygląda raczej tak samo, ktoś coś? -,--

dsa

Opublikowano

wlasnie carhartt midweight hoodie mi przyszedl i jest mocno oversized, tak wiec polecam

Opublikowano

co to ma byc, zesralem sie XDDD ta ostatnia wyglada jak szmata z lumpeksu albo tani ciuch z biedry

trzeba byc idiotą lub gojem zeby w tym lazic za takie pieniadze. nie dosc ze sie wygląda dziadowsko, gejowsko i biednie to jeszcze wydalo sie mnostwo pieniedzy. Dajcie jeszcze do tych szat, te no... RURKI XDDD

http://www.ebay.de/itm/B-C-Herren-Kapuzenpullover-Hoodie-Kapuzensweater-/111940336468?var=410888391758&hash=item1a1029fb54:g:83YAAOSwiYFXFLJ9

masz opie, wybierz kolor khaki i bzikaj

Opublikowano

co to ma byc, zesralem sie XDDD ta ostatnia wyglada jak szmata z lumpeksu albo tani ciuch z biedry

trzeba byc idiotą lub gojem zeby w tym lazic za takie pieniadze. nie dosc ze sie wygląda dziadowsko, gejowsko i biednie to jeszcze wydalo sie mnostwo pieniedzy. Dajcie jeszcze do tych szat, te no... RURKI XDDD

http://www.ebay.de/itm/B-C-Herren-Kapuzenpullover-Hoodie-Kapuzensweater-/111940336468?var=410888391758&hash=item1a1029fb54:g:83YAAOSwiYFXFLJ9

masz opie, wybierz kolor khaki i bzikaj

sam bym tego nie ubrał, zalinkowałem pierwsze lepsze z zalando, nie wiem co mu się podoba a co nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...