Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

technikum=>liceum

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybrałem technikum informatyczne i żałuję. Zamierzam pracować jako programista i uczę się tego, ale jest problem gdyż nie interesuje mnie to co gadają na tych zawodowych przedmiotach(historia Windowsa rly?)wiem wiem że to 1 rok ale "so" i "utk" trwa 2 lata.Programowanie jest w 3kl(na dodatek js który mnie narazie nie Interesuje). Do tego dochodzi roz matma i fizyka z matmy jestem taki średni a fizyka to też taki średni. Interesuje mnie:jak się wybiera przedmioty rozszerzone w liceum? Czy wybierając profil mat-Poli tak czy siak jestem skazany na roz matme?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Przedmioty rozszerzone w liceum zazwyczaj są już wpisane w profil klasy, czyli jak masz np. profil matematyczno-fizyczny to masz rozszerzoną matmę i fizykę.

W szkołach często jest jednak możliwość np. nie chcesz pisać matmy rozszerzonej na maturze, to mimo iż masz ją rozszerzoną w swojej klasie to możesz chodzić na matmę do innej klasy która ma podstawę (to wszystko zależy od szkoły - zapytaj się kogoś z liceum do którego chcesz iść jak to tam wygląda).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na stronie czytałem że "wybierasz" przedmiot rozszerzony ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...