Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon 2017 - wszystkie informacje w jednym miejscu

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e9d10f3900.png

Kliknij w obrazek, aby przejść do tematu.

Wszystkie informacje dotyczące presezonu, zmian w sezonie 7 (2017) oraz inne. Zapraszam do przeczytanie i skomentowania całych tych nowości, jeśli ktoś jeszcze się z tym nie zaznajomił. 2016 rok to 10-lecie Riot, tak więc jest co świętować.

Ciekawi mnie właściwie tylko jedno - czy grając na kolejce solo/duo, a potem idąc na "flex" (5v5) mam tą samą dywizję czy wbijam ją na dwóch kolejkach? 

Zapraszam także do obejrzenia wideo materiału z kanału Nervariana:

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Beda dwie kolejki, dwie dywizje, pewnie posluza sie koprem itd.

18 dni, teraz jakos trzeba sie utrzymac w masterze i probowac top1 na teamowych xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

18 dni, teraz jakos trzeba sie utrzymac w masterze i probowac top1 na teamowych xD

A wiesz może (bo ja się nie orientuję) jak to z nagrodami za sezon 7 będzie? Podzielone to będzie, że np. nagroda za tą kolejkę i za tą czy jakoś razem?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A wiesz może (bo ja się nie orientuję) jak to z nagrodami za sezon 7 będzie? Podzielone to będzie, że np. nagroda za tą kolejkę i za tą czy jakoś razem?

Nie wiadomo, ale raczej na pewno bedzie osobno tak jak za teamowe (ma to zastapic 5v5 teamowe)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja tam wolałbym napisany poradnik, bo przeczytać i powiedzieć to jest lotto ezpz.

Ja tam jestem zadowolony i pełny podziwu że chcą tym najlepszym dać kurtki :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...