Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Hardcore] UBERMC.PL

DEDi GodApple

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nie podoba mi się serwer, zbieranina pluginów mało autorskie, mapa ładna lecz chyba gdzieś ją już widziałem.

Zmieńcie Pluginy z netu, na coś autorskiego... nawet na głupie skrypty

Opublikowano

Kolejny hc, jeszcze 80 slotów i zgaduje że brak reklamy. Takie serwery nie mają przyszłości, strata czasu. Jedynie ten spawn dobrze wygląda na serwerze, chodź tak jak kolega wyżej gdzieś go chyba wydziałem

Opublikowano

Osobiście nie podoba mi się serwer, zbieranina pluginów mało autorskie, mapa ładna lecz chyba gdzieś ją już widziałem.

Pluginy jak na wszystkich serwerach poniżej 1000 graczy z internetu oczywiście autorsko skonfigurowane.

Skrypty autorskie w 95% co nie autorskie to przerabiane.

Co do mapy budowaliśmy ją z kolegą jest teraz na youtube do pobrania.

Kolejny hc, jeszcze 80 slotów i zgaduje że brak reklamy. Takie serwery nie mają przyszłości, strata czasu. Jedynie ten spawn dobrze wygląda na serwerze, chodź tak jak kolega wyżej gdzieś go chyba wydziałem

Nie zgaduj bo cię to zje.. reklama na mclista 2000 diamentów + premka i jeszcze inne...

Słaby serwer nie zagram, kolejny trubomegamediumnajlatwiejszynaswiecieHC. + Paczka pluginów z internetu, serwer bardzo PROFESJONALNY xD

Znajdź taką paczkę a pogadamy okey? zapraszam!

3b15e266660738b8gen.png

Opublikowano

Pluginy jak na wszystkich serwerach poniżej 1000 graczy z internetu oczywiście autorsko skonfigurowane.

Skrypty autorskie w 95% co nie autorskie to przerabiane.

Co do mapy budowaliśmy ją z kolegą jest teraz na youtube do pobrania.

Nie zgaduj bo cię to zje.. reklama na mclista 2000 diamentów + premka i jeszcze inne...

Słaby serwer nie zagram, kolejny trubomegamediumnajlatwiejszynaswiecieHC. + Paczka pluginów z internetu, serwer bardzo PROFESJONALNY xD

Znajdź taką paczkę a pogadamy okey? zapraszam!

Nie kompromituj się. Bo każdy przecież najlepszy serwer gdzie gra sporo osób jest na mcliście i dzięki temu będzie dużo osób i w ogóle będzie fajnie! NIE

HC z 80 slotami to i tak jakiś żart...

Opublikowano

Nic autorskiego, kolorystyka z serwera netherstorm...

Pluginy:

- antybot

- BcsBoy

- BcsTools

- Essentialls

- FairPvP

- FGSKZ

- MyDrop

Dodatkowo ich serwer TeamSpeak 3 prawdopodobnie posiada crack licke. 

Nie polecam  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szczerze? grałem, nic specjalnego kopanie 30 sekund i z 20 diax

@edit: dodam że po 10min mnie wywaliło i serwer offline przez jakies 5h

400%20postow.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Treść mojego bana na serwerze jest następująca : ''pier*ol się dzi*ko'' ... szkoda gadać . Bana dostałem za to że powiedziałem włascicielowi że serwer jest słaby i chciałem mu z nim pomóc . Nic na nim ciekawego nie ma serwer jest poprostu słaby . Do tego gdy wbiłem na ts3 o prośbe unbanowania własciciel serwera przeniósł mnie tam na ich kanał i przywitanie wyglądało tak : ''Siema cwelu co wyzywasz serwer'' po czym wyrzucił mnie z ts-a . Dodam jeszcze że jedyne co mi się podoba w tym serwerze to mapa jest ładna .

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

Treść mojego bana na serwerze jest następująca : ''pier*ol się dzi*ko'' ... szkoda gadać . Bana dostałem za to że powiedziałem włascicielowi że serwer jest słaby i chciałem mu z nim pomóc . Nic na nim ciekawego nie ma serwer jest poprostu słaby . Do tego gdy wbiłem na ts3 o prośbe unbanowania własciciel serwera przeniósł mnie tam na ich kanał i przywitanie wyglądało tak : ''Siema cwelu co wyzywasz serwer'' po czym wyrzucił mnie z ts-a . Dodam jeszcze że jedyne co mi się podoba w tym serwerze to mapa jest ładna .

Pozdrawiam, obraza graczy, administracji, serwera, wykonania serwera. <3

3b15e266660738b8gen.png

Opublikowano

Pozdrawiam, obraza graczy, administracji, serwera, wykonania serwera. <3

Obraza graczy .... .Zastanów się zanim coś napiszesz daj mi chociaż jednego ss-a gdzie bym uraził kogokolwiek z serwera  . Nie dasz  bo takich nie masz nie użyłem takich słów . Co do wykonania serwera czepiam się ale napisałem tylko że jest słaby i chce ci pomóc w urozmaiceniu go . 

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

Dlaczego narzekacie na brak autorskich pluginów?

Nie każdy umie klepać kod i tworzyć swoje własne pluginy.

Większość serwerów ma te, które są stworzone na szeroką skalę - bo są sprawdzone przez wielu.

Co do serwera - kolejne HC z prawdopodobnie pobranym z Internetu spawnem który jest nie do ogarnięcia bez lotu nad nim.

Bo ładne wygląda z góry. Na dole ciężko się już odnaleźć. 

Prezentacja prosta, błędy językowe i brak czegoś co by przyciągnęło.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro nie ma już serwera, to prezki też nie powinno być.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...