Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ambicje na bycie ProGamerem

hachitow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dzisiejszym temacie przedstawie wam moje wyniki na aim400kg.com (stronce do treningu aima, reflexu itd.)

Codziennie bede podawal ile jakich cwiczen zrobilem, jakie wyniki osiagnalem no i podam moja range obecnie gold 1 bo rozegralem 25 meczy ale sa ambicje na wyzsza range bo w uproszczonych wygrywam mapki kazde i jestem 1 na mapie po 2 tyg treningu,a wczesniej zamykalem.

ZObaczymy czy zostane pro, z czasem moze jakies streamy jak sie spodoba. Pozdrawiam.

A wiec:

1 dzień :

PR Express: 25x: najlepszy wynik 0.590

Fast Aiming Mass Click : 10x  najlepszy w. : 78s.

Exact aiming: x10  najlepszy w.: 44700 (rekord 49900) aim timing: 0.590 (rekord 0.525)

Trenowałem 1h.

Chciałbym dodać, ze 1 cwiczenie np. Exact aiming to ktore trwa 2 minuty to jak caly uproszczony tylko intensywniejszy, wiec warto trenowac i sa szanse na globala dla kazdego.Jesli ktos chce zalozyc ze mna klan to niech napisze wiadomosc z checia przeczytam.

Oczywiscie profesjonalisci takze trenuja na tej stronie.

Opublikowano

dział dotyczy raczej gry, niż indywidualnych osiągnięć użytkowników

jak będziesz miał stream to możesz zrobić temat w tym dziale i tam razem z postem o live napisać jakieś wyniki czy coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...