Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lidl a torebki

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kija tu chodzi?? Torebki staniały o 10 złotych i cebulaki się rzuciły czy jak. Z tego co widziałem to każdy kupował tego szajsu po kilka sztuk. Wprowadźcie mnie w ten temat xD

Opublikowano

Z tymi cenami bym nie przesadzała, różnice są chyba większe. 
Ahoj, polskie cebule! <3 
Generalnie u kobiet jest tak, że gdy widzą buty, które kosztują 500 złotych, nie są zainteresowane. Wystarczy gdzieś dopisać "1000 zł -> 500 zł" i się o nie zabijają. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

W przypadku rzucania się na tanie jedzenie, to jeszcze rozumiem, skutki komuny, ale na ch*ja komu 7 torebek to nie wiem xD Pewnie grażyny biznesu będą nimi handlować na targu w sobotę.

Opublikowano

Tak to jest w Polsce. Stanieje coś troszkę i rzucają sie jak bydło. Najbardziej mnie śmieszą te babcie w beretach. W sklepie się pchają, biegają, drą jadaczke a w autobusie "synku zwolnij mi miejsce, nogi mnie bolą" Nie że coś do tego mam bo wiadomo starsza osoba to trzeba pomóc tylko mnie to lekko śmieszy xD

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Co za hipokryci xD. Już widzę, jak byście nie kupili tych torebek z lidla za 2 tyś, które później sprzedacie za 3/4. Łatwa kasa za minimum wysiłku.

Co do tematu - gdybym mógł wywalić kasę na te torebki i później je sprzedać z zyskiem to oczywiste, że bym to zrobił. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Teraz się śmiejecie, ale jakby jakiś wasz kumpel spytał się czy robicie nockę pod chmielną po jezuski bo 3k zysku to pierwsi.

Opublikowano

Nie ma to jak cebulka biegnąca za wyrobem made in china gdzie zamek max po 2 tygodniach się rozpierdoli

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...