Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupa wsparcia Metin2 (forum, gra, ts3)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym przedstawić Wam ofertę grupy Reygras_Services, której jestem założycielem (CEO).

Początkowo miałem być "jednoosobowym zespołem" od wszystkiego, no ale z przyjaciółmi jest lepiej.

~~

Coś o nas:

Nasza grupa składa się z kilku doświadczonych, otwartych na nowe doświadczenia ludzi,

którzy lubią zarówno pograć w Metina jak i brać udział w tworzeniu społeczności tejże gry.

Znajdują się w niej osoby znające się na skrypcie IP.Board oraz Invision Power Services, osoby

doświadczone w kierowaniu dużą społecznością, opiekunowie forów, tutorzy i GameMasterzy.

Chcemy i lubimy pomagać w naszych specjalizacjach, dbamy o dobro ogólne (gry, forum, ts).

Każdy z nas ma spore doświadczenie w Swojej dziedzinie oraz mniejsze w innych, dzięki temu

jesteśmy prawie wymienni i możemy zastępować siebie w wyjątkowych sytuacjach (np. urlop).

~~

Nasze dziedziny:

- forum: administracja, zarządzanie, moderacja, opieka:

- gra: zarządzanie, moderacja, tutorowanie, sędziowanie;

- teamspeak3: zarządzanie, administracja, moderacja.

~~

Oferujemy Wam:

- instalację i konfigurację forum IPB 3.4.9 lub IPS 4.1.x;

- administrację i opiekę forum (koordynacja zespołu, opieka administracyjna);

- moderację forum (raporty, sprawowanie opieki i pieczy nad społecznością);

- administrację serwera Metin2 (koordynacja zespołu, planowanie wydarzeń i organizacja ich);

- moderację serwera Metin2 (sprawowanie opieki i pieczy nad graczami, organizacja wydarzeń);

- przeprowadzanie wymian na serwerze (czyli tzw. tutorowanie) oraz sędziowanie walk (sędziowie pvp);

- "Postawienie" serwerowego serwera głosowego TeamSpeak3, zarządzanie nim oraz opiekę nad nim;

- uczciwość, doświadczenie oraz - najważniejsze - oddanie powierzonym funkcjom, brak przekrętów itd.

~~

Skład zespołu:

Od myślników osoby, w nawiasie stanowiska od najlepszego do najsłabszego pod względem doświadczenia.

- Reygras (administrator forum, GM);

- Resso (moderator forum, tutor, vice GM);

- Dainene (sędzia PvP, moderator forum);

- Aszek (sędzia PvP, moderator forum);

​- Vicky (tutor, sędzia PvP, vice moderator);

​- Kittenz (community manager forum i gry);

​- Mia (administrator TS, opieka);

~~

Kontakt (CEO):

- Telegram: @Reygras

- Gadu-Gadu: 53524833 (Reygras)

~~

Słowem końcowym:

Powyższa prezentacja nie wyjaśnia wszystkich kwestii, większość z nich (np. wynagrodzenie)

jest do ustalenia indywidualnie. Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia, grupa Reygras_Services! wink.png

Opublikowano

Skład zespołu:

Od myślników osoby, w nawiasie stanowiska od najlepszego do najsłabszego pod względem doświadczenia.

​- Resso (moderator forum, tutor, vice GM);

Jakim prawem resso jest wyżej od vicky?

przeglądając ostatnie jego podanie na mf widziałam tam wyraźnie, że nie ma doświadczenia.

Za to Wiktoria ma, może i ma krótki staż, ale osobiście uczyłam ją podstaw moderatorskich i trochę w ACP, także wydaje mi sie, że powinna być wyżej.

Przykro mi, że Wiktoria poszła do Ciebie, bo jesteś nic nie wartym dzieciakiem, który wyzywa dziewczyny od puszczalskich szmat i niektóre z nich szantażuje je ich nagimi zdjęciami, wyśmiewa wygląd, gdzie samemu wyglądasz jak strach na wróble.

Mimo wszystko polecam Wiktorię, Kittenz i Aszka.

Dam sobie rękę uciąć, że na innym forum jeszcze w składzie była Nymeria, którą do niedawna oczerniałeś od "grubych baleronów"

Gdzie teraz jest?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Skład zespołu:

przeglądając ostatnie jego podanie na mf widziałam tam wyraźnie, że nie ma doświadczenia.

Za to Wiktoria ma, może i ma krótki staż, ale osobiście uczyłam ją podstaw moderatorskich i trochę w ACP, także wydaje mi sie, że powinna być wyżej.

Przykro mi, że Wiktoria poszła do Ciebie, bo jesteś nic nie wartym dzieciakiem, który wyzywa dziewczyny od puszczalskich szmat i niektóre z nich szantażuje je ich nagimi zdjęciami, wyśmiewa wygląd, gdzie samemu wyglądasz jak strach na wróble.

Dam sobie rękę uciąć, że na innym forum jeszcze w składzie była Nymeria, którą do niedawna oczerniałeś od "grubych baleronów"

Gdzie teraz jest?

Oj Veni. %5E%5E.png

1) Prawem 'kaduka';

2) Resso ma doświadczenie, widziałem go w akcji, znam go i ręczę za niego;

3) Znam go dłużej niż Vicky i Kittenz, toteż takie ułożenie. Drugim czynnikiem jest "waga posad" - administratorzy (forum, gry) -> moderatorzy -> sędziowie, tutorzy -> opieka społeczności (zabawy, konkursy).

Nymeria była, ale jej nie ma i nie będzie, ponieważ nasze relacje są negatywne. ;)

PS: Było nie dawać fotek. Pozdrów Michalinkę. :D

Opublikowano

Skład zespołu:

Gdzie teraz jest?

Oj Veni. %5E%5E.png

1) Prawem 'kaduka';

2) Resso ma doświadczenie, widziałem go w akcji, znam go i ręczę za niego;

3) Znam go dłużej niż Vicky i Kittenz, toteż takie ułożenie. Drugim czynnikiem jest "waga posad" - administratorzy (forum, gry) -> moderatorzy -> sędziowie, tutorzy -> opieka społeczności (zabawy, konkursy).

Nymeria była, ale jej nie ma i nie będzie, ponieważ nasze relacje są negatywne. ;)

PS: Było nie dawać fotek. Pozdrów Michalinkę. :D

I czym ty chciałeś zabłysnąć? Że wiesz kim jetem? Nie ukrywam tego ;)

No podobno miało być pod względem doświadczenia, a tu teraz, że pod względem czasu znajomości.

No widzisz, najpierw ją wyzywasz, potem jesteście razem w teamie, a potem znowu jej nie ma.

PS. Trzeba było nie dawać fotek Patrycji, z Twoim wyglądem zamknęłabym się i nie wypowiadała na temat wyglądu innych osób wyglądając jak po dziesięcioletniej chemioterapii.

Nie polecam.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

XDDD Dobra, szerokiej drogi.

Takie żale (sprawy) to na PW, a nie w temacie spam robisz. Nie chcę śmietniska (ciebie) w temacie. Interesują mnie tylko i wyłącznie opinie ludzi, którzy mieli styczność z grup, a nie poszczególnymi jednostkami - klienci, (byli) współpracownicy, użytkownicy serwerów/forów, którymi się opiekowaliśmy, ect, a nie płaczków, którzy szukali atencji na GG, a potem zaczęli ubliżać, bo nie lubią ludzi i jak coś im się nie spodoba to wyzywają.

_______

A żeby nie było, że post spam to:

1. Informacja: Poprawiłem temat.
  2. Prośba: Od tego posta tylko konstruktywna wypowiedź, a nie żale.
Opublikowano
Serdecznie odradzam jakiejkolwiek współpracy z Reygrasem. Nie znam kompletnie reszty teamu, widziałam kilka razy na forach Resso, do którego nie mam zastrzeżeń, natomiast osoba z chorobą dwubiegunową nie powinna pełnić najwyższej funkcji w tej "grupie". Sama przynależność do grupy nazwanej "Reygras_Services" jest ujmą na honorze. Miałam tylko raz do czynienia z tymże parobkiem i o raz za dużo. 

Dla ciekawych całej sytuacji:
Pełniłam funkcję Globalnej Moderatorki na niedoszłym serwerze, ale zrezygnowałam. Po mnie na testowego moderatora został wybrany Reygras, doskonałe wchodzenie w pupcie - to muszę przyznać, podlizywanie, te sprawy.
Serwer się sypnął, nawet nie wystartował, a ja spotkałam chłopaczka zupełnie przypadkiem. Na oczach całego chatu gry można było zauważyć jakimi przepięknymi epitetami posługuje się wyżej wymieniony.
Oczywiście epitety były skierowane do mojej osoby. Powodem było wmówienie mu przez kogoś, że "zepsułam" forum, gdzie dostęp do ACP miałam chwilowy wraz z awansem na stanowisko globala, którego długo nie pełniłam, więc moje logowanie do ACP było kilkukrotne, co nie zmienia faktu, że nie zrobiłam kompletnie nic prócz zmiany kolorów rang, toż forum było wcześniej zrobione.
Jeśli kłamstwo jakiegoś kolesia, aby zrzucić winę na inną osobę i to takie jest powodem by nazwać kobietę "dziwką" oraz "szmatą" to naprawdę bardzo mocno współczuję. 

Reasumując nie jest to osoba godna jakiegokolwiek stanowiska na forum jak i w grze. Nie mówiąc już, ze forum, które miałam okazję zobaczyć było piekielnie pobugowane, a poprawy w nim żadnej. 
Zgadzam się w 100% z @Evil Smile co do Reygrasa i nie polecam współpracy. 
Wyobrażam już sobie sytuacje, kiedy Reygras jako "administrator" obraża w sposób perfidny oraz nieuzasadniony użytkowników forum :')

Trzeba być naprawdę niespełna rozumu, aby zapłacić za taką usługę. 
Opublikowano

Dziękuję za opinię, @αяѕнια, wytrę nią sobie dupę. Muszę przez Twoje zakłamane, zawistne "grrr" wyjaśnić teraz kilka Twych "kłamstewek":

1. Logi jasno wykazywały Twój ślad w ingerencję forum, którego skutkiem było popsucie kilku elementów interfejsu. Nie pisz mi zatem, że nie jesteś niczemu winna. Kamil sobie tego z palca nie wyjął, mógł skłamać, ale widziałem logi. A żeby bardziej Ci dosadzić, w logach z adresów IP nie było nigdzie danych, które mogły by jasno wskazywać, by Kamil wszedł Ci na konto i zepsuł forum, by Cię ośmieszyć w moich oczach. Zrobiłaś to sama. Mogłaś się przyznać.
  2. Zostałem wybrany poprzez jakość i wygląd mojego podania. Było ładne, przeszedłem weryfikację na TS, więc mnie wybrali.
  3. Pisząc tą przesadnie nasyconą emocjonalnie (zapewne po wydarzeniach z tego forum jeszcze trzyma Ciebie zawiść i złość, płynie to z Ciebie strugą) opinię wypisałaś same złe rzeczy o mnie, ale brak tych dobrych. Napisz coś o moich dokonaniach na rzecz forum.
  4. Zarówno Kamil jak i TreCu (czy jak oni tam się zwali) wielokrotnie mówili o Tobie, że lubisz się sadzić, wywyższać, robić problemy, tak więc jest to główny powód, dla którego nie traktuję Ciebie i Twojej opinii poważnie. ^_^
  5. Przyznaję się do wyzywania Ciebie, ulżyło Ci, że to napisałaś? Gdybyś się nie godziła na takie wyzwiska to byś mnie zgłosiła do supportu serwera, ale nie miałem żadnego bana, więc wyjdź. Nie wspomnę o fakcie, że mi ubliżałaś również. A że powiedzenie "szmata" do faceta (mnie) to mniejsze wyzwisko, niż do kobiety (ciebie) - nic na to nie poradzę.
  6. Udowodnij mi, że kiedykolwiek w jakimś stopniu ubliżyłem Swojemu podopiecznemu (użytkownikowi forum/serwera jako administrator/moderator). Taka sytuacja nigdy nie miała miejsca, szczere opinie osób, z którymi współpracowałem tylko to potwierdzają. Negatywne opinie o mnie biorą się głównie z powodu, że ktoś ma problem do mnie, bo byłem w czymś lepszy, tak jak ma to miejsce z Twoją negatywną opinią, bo czymś Ci zawiniłem - na polu umiejętności.
  7. Napisałaś: "Reasumując nie jest to osoba godna jakiegokolwiek stanowiska na forum jak i w grze. Nie mówiąc już, ze forum, które miałam okazję zobaczyć było piekielnie pobugowane, a poprawy w nim żadnej." - co to było za forum? Nie przypominam sobie, by na jakimkolwiek moim forum były znaczące bugi lub niedoróbki. Kolejne kłamstwo (naginanie prawdy na Twoją korzyść/stronę) z Twojej strony mające tylko i wyłącznie na celu wystawienie negatywnej opinii bez otrzymania warna, a w konsekwencji - zepsucie mi opinii.
  8. Nikt mi nie płaci za moje "usługi".

Biorąc pod uwagę prawdę, którą napisałem w powyższych punktach można jasno stwierdzić, że Twoja "(pseudo)opinia" nie powinna być brana pod uwagę, bo jest po prostu śmieszna i wyjęta z palca. Szkoda, że administracja MPCforum szanuje wszelakie opinie (w tym kłamstwa), bo gdyby regulamin zabraniał kłamania tylko po to, by komuś popsuć opinię - już byś wyleciała z tego tematu.

Opublikowano
Uważając moją opinię za kłamstwo nie sprawisz, że nią będzie. Wszystko co napisałam jest prawdą.
Nic kompletnie więcej nie ruszałam na forum, ponieważ Kamil zajmował się sprawami głównymi pod względem technicznym.
Zarówno on jak i Trecu wiedzieli, że jestem zielona w sprawach technicznych, a dali mi ACP do nauki i byłam cały czas pod opieką Kamila, więc daruj swoje wymysły.
Nigdy nie rywalizowaliśmy, a wiec nie możesz stwierdzić, że w czymś jesteś ode mnie lepszy.
Swoją drogą nie chodziło mi, że dostałeś posadę, toż do czysta potrafisz wylizać. Nic z tych rzeczy, podanie z tego co pamiętam miałeś estetyczne. Chodziło mi bardziej o to, że jak już dostałeś moderatora to strasznie się podlizywałeś, nawet mi z początku. Kiedy jednak forum padło to pokazałeś swoje prawdziwe oblicze.
Kamil mnie nie znał w ogóle, a mimo to pisał, że jestem super, że mu się podobam, co było dla mnie piekielnie chore, ale mam jeszcze rozmowę na GG, jako dowód mogę podesłać, Trecu mnie lubił, miałam mu pomagać w innym serwerze, pomagałam mu z prezentacją, prosił bym nie odchodziła i również mam tego dowody na GG, więc albo kłamiesz ty, albo w niezłym teamie byliśmy i po prostu ktoś z nas zrobił ofiary. 
Co do punktu ósmego, nawiązałam do "Powyższa prezentacja nie wyjaśnia wszystkich kwestii, większość z nich (np. wynagrodzenie)
jest do ustalenia indywidualnie.", sam chyba nie wiesz co pisałeś :) 
Niestety nie pamiętam kompletnie jak się ten serwer nazywał, ale generalnie był temat dotyczący błędów na forum i tam było ich pełno wypisanych :')
Opublikowano

Dziękuję za opinię, @αяѕнια, wytrę nią sobie dupę. Muszę przez Twoje zakłamane, zawistne "grrr" wyjaśnić teraz kilka Twych "kłamstewek":

1. Logi jasno wykazywały Twój ślad w ingerencję forum, którego skutkiem było popsucie kilku elementów interfejsu. Nie pisz mi zatem, że nie jesteś niczemu winna. Kamil sobie tego z palca nie wyjął, mógł skłamać, ale widziałem logi. A żeby bardziej Ci dosadzić, w logach z adresów IP nie było nigdzie danych, które mogły by jasno wskazywać, by Kamil wszedł Ci na konto i zepsuł forum, by Cię ośmieszyć w moich oczach. Zrobiłaś to sama. Mogłaś się przyznać.
  2. Zostałem wybrany poprzez jakość i wygląd mojego podania. Było ładne, przeszedłem weryfikację na TS, więc mnie wybrali.
  3. Pisząc tą przesadnie nasyconą emocjonalnie (zapewne po wydarzeniach z tego forum jeszcze trzyma Ciebie zawiść i złość, płynie to z Ciebie strugą) opinię wypisałaś same złe rzeczy o mnie, ale brak tych dobrych. Napisz coś o moich dokonaniach na rzecz forum.
  4. Zarówno Kamil jak i TreCu (czy jak oni tam się zwali) wielokrotnie mówili o Tobie, że lubisz się sadzić, wywyższać, robić problemy, tak więc jest to główny powód, dla którego nie traktuję Ciebie i Twojej opinii poważnie. ^_^
  5. Przyznaję się do wyzywania Ciebie, ulżyło Ci, że to napisałaś? Gdybyś się nie godziła na takie wyzwiska to byś mnie zgłosiła do supportu serwera, ale nie miałem żadnego bana, więc wyjdź. Nie wspomnę o fakcie, że mi ubliżałaś również. A że powiedzenie "szmata" do faceta (mnie) to mniejsze wyzwisko, niż do kobiety (ciebie) - nic na to nie poradzę.
  6. Udowodnij mi, że kiedykolwiek w jakimś stopniu ubliżyłem Swojemu podopiecznemu (użytkownikowi forum/serwera jako administrator/moderator). Taka sytuacja nigdy nie miała miejsca, szczere opinie osób, z którymi współpracowałem tylko to potwierdzają. Negatywne opinie o mnie biorą się głównie z powodu, że ktoś ma problem do mnie, bo byłem w czymś lepszy, tak jak ma to miejsce z Twoją negatywną opinią, bo czymś Ci zawiniłem - na polu umiejętności.
  7. Napisałaś: "Reasumując nie jest to osoba godna jakiegokolwiek stanowiska na forum jak i w grze. Nie mówiąc już, ze forum, które miałam okazję zobaczyć było piekielnie pobugowane, a poprawy w nim żadnej." - co to było za forum? Nie przypominam sobie, by na jakimkolwiek moim forum były znaczące bugi lub niedoróbki. Kolejne kłamstwo (naginanie prawdy na Twoją korzyść/stronę) z Twojej strony mające tylko i wyłącznie na celu wystawienie negatywnej opinii bez otrzymania warna, a w konsekwencji - zepsucie mi opinii.

Biorąc pod uwagę prawdę, którą napisałem w powyższych punktach można jasno stwierdzić, że Twoja "(pseudo)opinia" nie powinna być brana pod uwagę, bo jest po prostu śmieszna i wyjęta z palca. Szkoda, że administracja MPCforum szanuje wszelakie opinie (w tym kłamstwa), bo gdyby regulamin zabraniał kłamania tylko po to, by komuś popsuć opinię - już byś wyleciała z tego tematu.

A ja jestem pewien, że Arshia nie kłamie i o tym doskonale wiem ze swoich źródeł. 

Co do twojej osobowości to nie polecam tego dzieciaka, który na teriosie 'rzekomo' ddosował (wpisanie w cmd PING Terios.pl nie wywali serwera XDD)

Jest niewychowany i niekulturalny (co można stwierdzić po tym, że obraża kobietę) oraz wymyśla sobie jakieś bzdury typu, że go kiedykolwiek przepraszałem, he. 

Dla mnie jest jeb**ym idiotą, który co najwyżej nadaje się do burdelu na robienie gały i niczego więcej. Dodatkowo ewidentnie ma coś z głową, nie wiem czemu do psychiatry się nie zgłosił (przydałoby mu się).

Osoby, takie jak on powinny mieć zakaz dostępu do internetu.

JESZCZE RAZ GORĄCO ORAZ Z CAŁEGO SERCA NIE POLECAM TEGO NIEDOJEBANEGO DZIECIAKA 

Opublikowano

A ja jestem pewien, że Arshia nie kłamie i o tym doskonale wiem ze swoich źródeł. 

Co do twojej osobowości to nie polecam tego dzieciaka, który na teriosie 'rzekomo' ddosował (wpisanie w cmd PING Terios.pl nie wywali serwera XDD)

Jest nie wychowany i nie kulturalny (co można stwierdzić po tym, że obraża kobietę) oraz wymyśla sobie jakieś bzdury typu, że go kiedykolwiek przepraszałem, he. 

Dla mnie jest jeb**ym idiotą, który co najwyżej nadaje się do burdelu na robienie gały i niczego więcej. Dodatkowo ewidentnie ma coś z głową, nie wiem czemu do psychiatry się nie zgłosił (przydałoby mu się).

Pisząc taki post tylko się ośmieszasz. ;)

Opublikowano

Jest nie wychowany i nie kulturalny (co można stwierdzić po tym, że obraża kobietę) oraz wymyśla sobie jakieś bzdury typu, że go kiedykolwiek przepraszałem, he. 

Pisząc taki post tylko się ośmieszasz. ;)

A wstawić ss'y tego jak się zachowujesz? 

Opublikowano

Powiem tak. Temat napisany ładnie i przejrzyście, mogłabym polecić, ponieważ nie znam autora wpisu.

Jednakże z doświadczenia wiem, że jeśli są jakieś awantury w tematach, wyciąganie brudów to coś jest/było na rzeczy. Nigdy nic się nie dzieje bez przyczyny, więc tutaj w głowie mam takie: "aha, coś jest nie tak".

Pozostanę neutralna i życzę powodzenia.

Opublikowano

Powiem tak. Temat napisany ładnie i przejrzyście, mogłabym polecić, ponieważ nie znam autora wpisu.

Jednakże z doświadczenia wiem, że jeśli są jakieś awantury w tematach, wyciąganie brudów to coś jest/było na rzeczy. Nigdy nic się nie dzieje bez przyczyny, więc tutaj w głowie mam takie: "aha, coś jest nie tak".

Pozostanę neutralna i życzę powodzenia.

No bo jak ktoś pisze takie bzdury to wyjaśniam sprawę - lubię mieć wszystko jasne. A że nie lubię pieprzenia to robię to troszkę chamskim sposobem, to moja wada.

Dziękuję i pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Ja tam nie zbyt rozumiem tą kłótnie, oczywiście same panienki się wypowiadają (a jak zwykle maja lize), yy ja tam nie widze nic złego w zachowaniu Reygrasu.

Powyzywać, pośmiać się można na takich rozmowach na gg, a potem można wyjść jeszcze na ludzi, przecież to jest normalka dla facetów. Ale gdzie tam babki tego nie zrozumieją. 

Dobra osobiście po przeczytaniu tego całego tematu nie wiele zrozumiałem o co te babki mają problem, może z chcicy do cb @1361622928-U485574.pngServicesReygras wygłaszają jakieś złe w ich przekonaniu zachowaniu, ale według mnie nic nie było tak straszne / obrażające. Ja osobiście mogłem się pośmiać z tego tematu :#

Polecam tego pana! 

I polecam panom, nie rekrutujcie babek na stanowiska jakiekolwiek z grą/forum - bo potem właśnie takie spamy sieją i niszczą komuś prezkę :3

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja tam nie zbyt rozumiem tą kłótnie, oczywiście same panienki się wypowiadają (a jak zwykle maja lize), yy ja tam nie widze nic złego w zachowaniu Reygrasu.

Powyzywać, pośmiać się można na takich rozmowach na gg, a potem można wyjść jeszcze na ludzi, przecież to jest normalka dla facetów. Ale gdzie tam babki tego nie zrozumieją. 

Dobra osobiście po przeczytaniu tego całego tematu nie wiele zrozumiałem o co te babki mają problem, może z chcicy do cb @1361622928-U485574.pngServicesReygras wygłaszają jakieś złe w ich przekonaniu zachowaniu, ale według mnie nic nie było tak straszne / obrażające. Ja osobiście mogłem się pośmiać z tego tematu :#

Polecam tego pana! 

I polecam panom, nie rekrutujcie babek na stanowiska jakiekolwiek z grą/forum - bo potem właśnie takie spamy sieją i niszczą komuś prezkę :3

Sprawę z Reygrassem ja mam o tyle jasną, że po prostu team, do którego należeliśmy ładnie się nami pobawił. 

Wyszło to tego samego dnia, co mój pierwszy post tutaj poprzez pokazanie ssów. 

Troszkę się mylisz "babki" rozumieją, oczywiście nie wszystkie, ale zdarzają się. 

A co do twojego ostatniego zdania "spamy" są z racji tego, że ktoś wziął do teamu kobietę? Poważnie?!

Moja "przygoda" z Reygrassem była poza forum, więc oceniałam go jako osobę - nie administratora forum.

Chociaż generalnie się zgadzam, że WIĘKSZOŚĆ (słowo klucz) nie powinna mieć funkcji żadnej  B) 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...