Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich błędów unikać na mapie Mirage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny bezsensowny filmik.. to znaczy ma sens chyba na goldach. Okno- ez można pikować po baitowaniu/flashu. B- co za problem wyskoczyć z okna. Nejd- to chyba goldy tak robią.

I k***a mówisz, że wbijanie na BS bez niczego jest głupie.. co ty nie powiesz, że się schodkowo wychyla xD.

Opublikowano

bezsensowne to są twoje komentarze nie wchodź  na moje posty bo nie będę cebuli twojego pokroju wysłuchiwał masz jakiś problem ze sobą czy za krytyka tu robisz? to ostatni post na jaki ci tu odpowiedziałem odezwał się Pan co wszystkie rozumy pozjadał te posty nie są skierowane do osób twojego pokroju.

Zresztą wystarczyło wejść na twoje ostatnie wypowiedzi wystarczy mi jedna między Faceit vs Esea Faceit bo więcej ludzi? nie wiem skąd masz takie info ale coś ci się chyba pomyliło i jaka jest różnica to albo chyba nigdy faceit albo Esea nie miałeś bo na Faceit nie ma antycheat ale admini mogą gry obserwować gry , Esea natomiast ma swojego antycheata do tego na Esea gra więcej osób z ameryki itp. a Faceit jest Europejski.

Interesuje mnie tylko twoja ranga i staż gry w CS :) ale na tym kończę rozmowę nie będę się wkręcał w głupie dyskusje mam nadzieję że poradnik komuś pomoże.

Opublikowano

Naucz się przyjmować krytykę ziomek i najlepiej skończ z YT o temacie CS:GO, a swoje porady i triki zostaw dla siebie, bo są beznadziejne. Nie udawaj oświeconego, bo jak widać twój gamesens i rozumność podczas gry to nie jest twoja mocna strona. Gimbusiarskie pytanie "ranga i staż"- udam, że tego nie widziałem. Na temat ESEA i Faceit również się nie wypowiadaj, bo to co napisałeś jest taką bzdurą, że szkoda tracić czas na odpowiedź.

Powodzenia w życiu w swoim świecie.

Opublikowano

są beznadziejne ale ludzie chociaż lajkują czyli się przydaje :D sry ale jeden pionek nie zmieni mojego zdania  na temat esea i faceit daj swoj nick sprawdze twoje osiagniecia i ile grales ? (czy wogole grales chociaz na platnym koncie wtedy porozmawiamy do tego czasu papa)  

Cytryn dzieki za wyrazenie swojej opinii napewno to poprawie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...