Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Wybierz Sobie Dropka...

3rr0xxxxxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj chcialbym Wam zaprezentować Droperow na poszczegolny LvL...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dropek na metki w m2:

Wymagany poziom:26-35

Kon:Nalepiej Bojowy

Eq:zależy od klasy postaci/+6 ujdzie

Stworzony do: Metiny

Gwarantowany drop:Księgi umiejętności,Kamienie Duszy,Wartosciowe itemy

Bokjung1.jpgmapa_bakra.jpgmapa_jayang.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dropek na RiBki:

Wymagany poziom:35

Kon:Najlepiej Bojowy

Eq:+6/7

Stworzony do: Ezoty

Gwarantowany drop:Ostrze z czerw.stali,ezoteryczne przewodniki,itemy

mapa_smocza_dolina.jpg

FmS drop:

Wymagany poziom:15+

Kon:bez

Eq:+6/7

Stworzony do:Best.Specjalista,Best.Łucznik,Best.Dziki sluga,Best Dziki Zołniez

Gwarantowany drop:Miecz pełni Księzyca,złoty klucz,itemy

Miejsce wystepowania: Wystepuje w kazdym M2 all krolestwach ,jak i na drugiej wyspie w Dolinie Segroyang u niebieskich ,i przy bramie zamku Shinsoo-Best.Lucznik

Imha droper:

Wymagany poziom:10+

KOn:bez

Eq:+9/8/7

Stworzony do: przekletych

Gwarantowany drop:RiB,koziki,antyk ,jesionki,kraza plotki ze FmS-nie udowodniono...

Miejsce wystepowania:M3 kazdego krolestwa,w jinno Imha

Mini metin drop:

KOn:Bez

Eq:6/7/8

Stworzony:metiny w m1

Gwaratowany drop: KU,KD,itemy

M.W: m1

Medal Drop:

Wymagany poziom:20+ (mowia ze na -15 leci duzo-gowno prawda mi dropnal z rekawica w 1h JEDEN )

Kon:bez

Eq:9/8/7

Stworzony:Lochy małp

Drop:Medale Konne,marmury,itemy

M.W:Lochy Małp w m2

Reszte poradnika dokoncze i zedytuje w Piatek :D gdyz jade jutro na wycieczke i o 3 pobudka ^^ dlatego tak chaotycznie zostal on napisany,dopisze jeszcze kilka dropow ale to juz niebawem :D

narazie to wam musi wystarczac :D przepraszam ze malo w nim ssow :D wszytko dodam/prosze o cierpliwosc :)

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik , tylko ze na ezo mozna isc wczesniej i boja nietrzeba :)

+++ pozdro +++

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Mi się przydał ale popraw jedno ;p na ezo można iść 30+ bez boja :P ja wczoraj na noc ustawiłem full eq wypchane itemkami i chyba 4 czy 5 ribow w tym jeden sr 25%+ ;P ale go spalił na +2 :(

Opublikowano

Dobra robota ;) Widać, że się napracowałeś ;) +'ik leci ;)

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

duzo bledow ale nie chce mi sie ci wypisywac btw medale najlepiej dropia na 19lvl fms leca na imha postac na metki w m2 to tylko i wylacznie 35lvl bojowiec all +9 przynajmniej u mnie na monku z eq +6+7 nie ma co bic wszyscy na wolnym zabijaja bronie 35sr+ +9 dropera na ezoty mialem na 24lvl i bardzo dobrze mi riby lecialy

Opublikowano

Powiem tylko tyle że DROPIĄ WSZYSTKIE bronie na 30 lvl :)

Tak to prawda, z 2x Drop w 3h byly z 2 fmsy pare jesionkow i antykow .

Ale bez rękawicy jakoś jeszcze nigdy tam nie wydropilem nic na 30 :/

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Mini metin drop:

KOn:Bez

Eq:6/7/8

Stworzony:metiny w m1

Gwaratowany drop: KU,KD,itemy

M.W: m1

@heh , tylko ze w m1 z metków kd nie lecą

Opublikowano

Poradnik dobry choć jest kilka niedociągnięć.

Np. Na ezoty lepiej się opłaca iść od 25lvla niż 35. Na 35 to już można powoli kończyć dropienie. I nie trzeba mieć boja, żeby dobrze dawać rade.

Z metinów jak już ktoś dobrze zauważył nie dropią KD (metiny 1m).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...