Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecane skrypty typu TenTego2

Ipponio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję skryptu pod stronę z memami, filmami itp. Używałem do tej pory skryptu Tentego2 Premium, ale brakuje mi tam paru opcji.  Jeśli ktoś zna podobne skrypty proszę o podanie (oczywiście mogą być płatne). Potrzebuję skryptu w którym można tworzyć zarówno memy, demotywatory i standardowo dodawać filmy z youtube i vimeo. brakuje mi w Tentego 2 dodawania podkategorii (może ktoś wie jak w tym skrypcie dodać opcję tworzenia podkategorii bo nie mogłem się połapać w kodzie). Czekam na jakieś ciekawe propozycję lub pomoc co do Tentego 2.

Opublikowano

w bazie danych przy kategoriach musisz np dodać pole typu int i nazwać załóżmy rodzić. Pole to będzie przechowywać id kategorii z tej samej tabeli i później po prostu wyświetlasz normalnie wszystkie które nie maja rodzica pod odpowiednią kategorią te kategorie które są jej "dzieńmi" :D Jeśli nie znasz php to raczej z tym nie ruszysz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...