Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nazwy gry

zgn

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam. Nie wiem czy wybrałem dobry dział do tego typu zapytania. Poszukuję pewnej gry z mojego dzieciństwa. Gra opierała się na polowaniu na indyki. Jak na tamte czasy była zrobiona bardzo realistycznie. Towarzyszył jej soundtrack typu Country i ciekawe dialogi po polsku. Zna ktoś lub może nawet posiada ową grę? Szukam jakiegoś namiaru do zakupu lub nawet obejrzenia galerii zdjęć lub filmu z tej gry. Pamiętam też że była ona wydana w wersji fizycznej a płyta miała grafikę czarno-białą.

Dodam jeszcze, że nazwa gry była po angielsku (?) a pod tytuł to właśnie Polowanie na indyki.

Rekrut
Opublikowano

Nie to na pewno nie Kurka Wodna (swoją drogą też gra z dzieciństwa:D). Ta gra była realistyczna jak na tamte czasy. Było w niej parę map (bodajże 2 darmowe, a reszta gdy miałeś odblokowane auto, jako nagrodę) i mapą był obraz dość realistycznej łąki czy lasu i hasały po niej raz na jakiś czas pikselowe indyki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...