Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta na allegro

OverLoaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niestety moje konto zostało permanentnie zbanowane z powodu bycia toskycznym (4 premadów mnie zreportowało i trybunał automatycznie dał bana po jednej grze), dlatego mam pytanie, ponieważ przeglądałem aukcje na allegro i jedna mnie zainsteresowała sporo postaci oraz skinów, dywizja nie daleko mojej z poprzedniego konta cena też w miare spoko.

Sprzedający ma ponad 99,9% pozytywnych komentarzy oraz ponad 500 sprzedanych przedmiotów.

I teraz moje pytanie czy ktoś kupował już konto w lolu na allegro i czy nie miał z tym jakichś problemów typu sprzedający odzyskał konto poprzez napisanie do riotu. Prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Kupowanie kont na Allegro jest zabronione przez Riot.

Riot podobno jakoś to przestrzega i banuje za to.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Ja nie miałem z tym problemów, ale powiem, że sporo ludzi ma takie właśnie, bo da się odzyskać konto poprzez support Riot Games.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że masz 50% szans na bana, ponieważ zakupiłeś konto. Dodatkowo masz 50% szansy że właściciel konta je odzyska xD 

Nigdy nie możesz być pewny czy będzie banicja, czy jednak nie. Wszystkie moje konta które zakupiłem (było ich 6) zostały albo zbanowane albo odzyskane przez sprzedającego #unlucky, więc odradzam xD 

Opublikowano

Zaufany ziomek to warto kupic, ^ boost cie wyniesie o wiele drozej. Ja bym sie nie bal. Ale i tak najlepiej kupowac cracked inactive/unverifed

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zaufany ziomek to warto kupic, ^ boost cie wyniesie o wiele drozej. Ja bym sie nie bal. Ale i tak najlepiej kupowac cracked inactive/unverifed

Co z boostem masz racje, lecz jesteś pewien, ze typ nie oszuka go na konto :x

@topic

Jezeli ma dużo przeprowadzonych transakcji kupuj :x

Opublikowano

Witam, niestety moje konto zostało permanentnie zbanowane z powodu bycia toskycznym (4 premadów mnie zreportowało i trybunał automatycznie dał bana po jednej grze),

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Najlepsza rzecz jaką w życiu widziałem xD 

Nigdy w życiu nie dostaniesz bana po jednej grze. Jesteś zwykłym pajacem, który zapewne gra kupę i swoje błędy zwala na innych.

Dobrze Ci tak, mam nadzieję, że powiązane, zakupione konta też zbanują i będziesz musiał wbijać poziom od samego początku.

DIG86Gz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...