Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negros Likan 35 x2 P

dobryziomxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Postanowiłem wrócić na PL. Zdecydowałem się na Likana bo znudziły mi się wszystkie inne klasy. Planuję zainwestować trochę kasy i wbić na 35 2 skile na P. Myślałem nad purpurą i indygo. Co do tego drugiego to nie wiem jeszcze bo wydaje się trochę mało użyteczny. Z czasem polecę z poziomem do góry. Myślałem nad zakupem 4k SM z is. Wyda się na egzo to i skille się szybko wbije. Znalazłem po kontach parę kk, tak ze 180 się może uzbiera. Sprzętu nie mam. Kupić te SM czy lepiej wydać to na yangi z allegro?

Ogólnie jakieś porady? Z góry dziękuję.

Opublikowano

Według mnie jeżeli masz zamiar zakupić 4k sm to lepiej zainwestować to w alledrogo a sm kupisz sobie za yang w grze i o wiele lepiej cię to wyjdzie .

Opublikowano

Wiesz jak  mógłbyś zarobić na koncie z 35 lvl z skillami na p?  

Na allegro kupuj, taniej yangi a za nie zrobisz all

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Wiesz jak  mógłbyś zarobić na koncie z 35 lvl z skillami na p?  

Na allegro kupuj, taniej yangi a za nie zrobisz all

O co konkretnie pytasz pisząc czy wiem jak zarobić na 35lv? Że jest to głupi pomysł czy co?

Opublikowano

Hajs wydaj w is,bo 180kk na początek na pewno ci starczy, a w razie gdyby nie to zawsze zostaje możliwość sprzedania podczas jakieś okazji czegoś z is (tajemnicze skrzynie itp) co do skili, osobiście nie polecam indygo, jest nie opłacalny, dużo lepiej wilczy dech/wilczy pazur/wilczy skok, zależy co bardziej ci się podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...