Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

obecne prywatne serwery

MarjanxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego wszystkie obecne serwery to takie gówno? milion niepotrzebnych pierdół, dlaczego nie ma żadnego oldschoolowego serwera? na tych obecnych nie da się grać, odpalam, gram 20 minut i po napływie całego tego ścierwa usuwam to w pośpiechu bo srać mi się chce niestety od tego syfu 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Są oldschoolowe serwery tylko ile Ty na nich wytrzymasz? 2 tygodnie? Jest WOM , jest Cagroso lub było teraz jest ten Nebris... w czym problem?

Opublikowano

Ja osobiście polecam divineworld.eu s2 który wystartuje w piątek, po administracji spodziewam się dobrej zabawy na serwerze, polecam zobaczyć ich zapowiedź.

Opublikowano

Jest tu ktoś kto może polecić jakiś naprawdę solidny serwer prywatny po za pandorą? Grałem i nie chcę, 

chciałbym też aby był swieży, nie stał dłużej niż rok 

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bo na easy z tysiącem "innowacji" można najwięcej zarobić.. Jeśli oldschool to może WOM lub metin2.sg? Z sg zrobił się teraz bardziej medium, więc polecam. :)

Opublikowano

Są oldschoolowe serwery tylko ile Ty na nich wytrzymasz? 2 tygodnie? Jest WOM , jest Cagroso lub było teraz jest ten Nebris... w czym problem?

Nie zgodzę się. Oni robią harda z pierdołami pokroju almadi/pandory jaki jest tego sens o.O

Sprawdzałem concardie niby ok ale jakaś pierdoła w postać eq sie znajdzie.

To samo reszta. Nowy classic robi to samo. Chyba oni nie znają znaczenia tego słowa albo nie grali w metka jak atla jescze nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...