Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam itemlist na Pandore

amed12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybki upload item_list i item_proto na sztabki do Pandory, widać tylko sztabki (?) bo widać tylko ile ich jest i nazywają się jakoś śmiesznie :D ale jest, działa, jakoś nie przeszkadza.

Nie widać Anty EXPa.

Jest to upload dla leniwych, bo te pliki możecie łatwo na PickupV4 zrobić :) Ja zrobiłem je dla siebie, na szybko, byle by działało.

Dla niewiedzących o co w tym chodzi:

Usuwa wszystkie itemki z ziemi tak jakby, żeby było widać tylko "sztabki" do Kamermoda

1. Wklejacie pliki do mod\locale\pandoramt2

2. Odpalacie moda.

3. Gotowe :D

Download:

https://mega.nz/#!EY5ikDaL!RExOlXULB3c90zUE1RQF2v04MmjUUc2QO3SsEw5qg9c

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c7b57ddf3567182a0fab95a17000daf8277a101e9237898251216d0726b3ecdd/analysis/1476746790/

Nic nie widać, tylko sztabki :)

mpcforum.jpg

Opublikowano

Panowie, nie widze eq na 1lvl, jakas pomoc ?

pobrałes patch na same sztabki i nie widzisz żadnego itemu oprocz sztabek.

Gdyby zostawił item_list bez zmian to coś byłoby jeszcze widoczne ale to do czasu aż zaczęłoby wywalać klienta.

btw. teraz nie opyla się tam farmić sztabek - spoty lipne, mała szansa na drop yang i w dodatku znikające itemy po relogu, a pewnie naprawią ten problem na świętej gdygdy :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Gdyby zostawił item_list bez zmian to coś byłoby jeszcze widoczne ale to do czasu aż zaczęłoby wywalać klienta.

btw. teraz nie opyla się tam farmić sztabek - spoty lipne, mała szansa na drop yang i w dodatku znikające itemy po relogu, a pewnie naprawią ten problem na świętej gdygdy :D

Rozumiem, tylko jak zrobic żebym mogł ubijać moby skoro nie mam eq i bije z pięsci ? :)

Opublikowano

Rozumiem, tylko jak zrobic żebym mogł ubijać moby skoro nie mam eq i bije z pięsci ? :)

Odpal czystego clienta wymieszaj eq i wgl załóż je potem zostaw sobie bota na spocie i odpal clienta tego gdzie nie widzisz nic oprócz sztabek

Opublikowano

Ubierałem eq najpierw na normalnym kliencie, poźniej odpalałem tego gdzie nic nie widać i... własnie nic nie widać. Gdy ustawiam pele bot nie bije, tak jakby nie mial broni.

Opublikowano

Ubierałem eq najpierw na normalnym kliencie, poźniej odpalałem tego gdzie nic nie widać i... własnie nic nie widać. Gdy ustawiam pele bot nie bije, tak jakby nie mial broni.

W tym pliku są tylko wpisy do 3 sztabek więc logiczne, że nie widać EQ.

Piękny poradnik, linki wygasły więc szukajcie programu File Archiver od Kamera, da się nim rozpakować locale_pl i item_proto.

http://www.mpcforum.pl/topic/1023874-swoj-wlasny-autopickup-na-wybrane-itemy-bez-kamermoda-usuwanie-itemow-z-metin2/#entry8596181

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

W tym pliku są tylko wpisy do 3 sztabek więc logiczne, że nie widać EQ.

Piękny poradnik, linki wygasły więc szukajcie programu File Archiver od Kamera, da się nim rozpakować locale_pl i item_proto.

http://www.mpcforum.pl/topic/1023874-swoj-wlasny-autopickup-na-wybrane-itemy-bez-kamermoda-usuwanie-itemow-z-metin2/#entry8596181

No dobrze, wiec w jaki sposób to wykorzystać skoro nie mogę bić ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...