Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki qpad qh-90

MrSeligus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy naprawde te sluchawki sa tak slabe ze kabel przy laczeniu sie z jackiem sie przerwal? Miesiac albo dwa po kupnie sluchawek mikrofon szalal tak ze raz cicho bylo mnie slychac a raz glosno, ok pomyslalem ze to wada fabryczna itp. mialem inny mikrofon wiec nie zanosilem na gwarancje, ostatnio jack od sluchawek sie oderwal od kabla? chyba tak moge to nazwac nwm jak to jest mozliwe jak sluchawki byly prawie ciagle podlaczone do kompa i nie bawilem sie kablem -.- moze mieliscie stycznosc z tymi sluchawkami i czy u was byly podobne problemy i czy wystepuja podobne problemy w ich "kopiach" czy jak tam chodzi o hyperx cloudy :/.

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że hyperxy to kopia qpadów? Jak się okazuje, to właśnie qpady i hyperxy można nazwać owymi "kopiami", są to niemal takie same konstrukcje jak Takstar Pro 80 (powstały na bazie takstarów).

Co do Twojego problemu - trzeba była od razu wysyłać na gwarancję, teraz mogą to potraktować jako usterkę mechaniczną i odmówić naprawy gwarancyjnej. Spróbować warto, jak odmówią to nie pozostaje nic innego jak naprawa we własnym zakresie, ale czy to rozwiąże też problem z mikrofonem? Wątpię...

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Miałem HyperX Cloudy i nie miałem żadnego problemu, podobnie jak dużo osób, którym poelcamy te słuchawki na forum. Zwyczajnie musiałem nie dbać o nie. Nie wiem jak może odpaść jack, jeżeli jest zgrzany z kablem, który jest w oplocie.

Teraz możesz mieć problem z gwarancją, ale możesz próbować. Jak się nie uda, to sam wymień jacka i po problemie, z mikrofonem pewnie jest to samo, chyba, że gdzieś kabel jest uszkodzony.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...