Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada VAC

ZeeNooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 konta z CS:GO gdzie na jednym trolowałem ale na głównym normalnie grałem. Wczoraj na tym troli dostałem bana na 39dni i na czerwono mi to tam pisze, a na głównym gdzie normalnie grałem i na tym koncie dostałem blokade na żółto. I moje pytanie brzmi czy ta żółta blokada to jest tylko dlatego że tam mam bana i jak minie mi te 39dni to czy z głównego też mi zniknie czy to już jest VAC permanentny? I nie, nie grałem na żadnych wspomagaczach.

Opublikowano

Na pierwszym koncie zapewne dostałeś bana za grieffing, czyli po tych 39 dniach Ci minie. Na drugim prawdopodobnie overwatch (nie jest to vac), jeżeli nic nie używałeś to po jakichś 2 tygodniach powinien Ci on zniknąć. 
Możesz napisać co konkretnie na mainie masz napisane?

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Dobra, dzisiaj po zalogowaniu się na steam dostałem powiadomienie że to konto (główne) zostało zablokowane z powodu współdzielonego numeru telefonu dla obu kont i minie 25 listopada... Czyli dostałem za to że za smerfie mam bana, a jako że mam wspólny numer telefonu do obu kont to dostałem z automatu i na główne... VAC idzie automatycznie, więc chyba nie ma nawet po co pisać do nich co?

A jak bym usunął ten numer telefonu z tego konta to zniknie mi ten "VAC" czy to już za późno?

Opublikowano

to nie vac xD tylko zwykla blokada na gre vac jest na zawsze a blokada na gre tylko na pewien okres na profilu masz pewnie napisane blokady na gry: 1 a nie ostatnich dni od blokady vac: 0 czy jakos tak :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...