Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziennik librus synergia aplikacja mobilna

gorlik1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów. Co sądzicie o nowej wersji aplikacji mobilnej Librus Synergia. Ciekaw jestem waszego zdania bo z dzniem dzisiejszym stara apk'a przestaje działać a wprowadzona jest nowa za którą trzeba płacić, jakby nie dość że dostają hajs ze szkoły za dziennik.

Obecnie w GooglePlay ma ona ocenę 1.3 i nawołuje przy okazji do dawania jeszcze niższej oceny.

Myslicie o takim postepowaniu librusa?

Wysłane z Huawei Y635

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

Każdy przeciętny uczeń woli wydać hajs na fajki, ewentualnie drożdżówki ze sklepu z naprzeciwka, nie oszukujmy się. 
Fakt, przegięciem jest zarabianie na uczniach.
Słyszałam nawet, że szkoły (które płacą za możliwość korzystania z librusa) nie zostały poinformowane o tym, że ta apka będzie płatna i nas "namawiają do buntu", otwarcie mówiąc, żeby tego nie kupować. W sumie, czy do apki, czy do przeglądarki potrzebujesz neta. Okej, może nie będzie to tak wygodne, ale może przejrzą na oczy, jak nikt nie będzie z niej (aplikacji) korzystał. 
Jakoś tak. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Jestem za, myślę że za miesiąc ktoś może wrzucić do internetu jakiś crack do tego albo działającą starą wersje. Póki co pozostaje przeglądarka.

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...