Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swobodna jazda po świecie - zbieranie ekipy

Goldiebwoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałem was zaprosić do swobodnej jazdy waszymi furkami.

Najlepiej, żebyście mieli kierownice 900 stopni obrotu - dlaczego?

Ano dlatego, że nie mam zamiaru jeździć z przygłupami co będą sie obijać o każdą ściane na każdym zakręcie, szukam ludzi co jeżdzą z głową, panują nad pedałem gazu i hamulca i ogarniają choć troche jazde z przepisami drogowymi.

Misje frakcyjne i PvP też z miłą chęcią pogram, lecz bardziej mi zależy na zwiedzaniu świata, może sie znajdzie ktoś kto pokaże pare fajnych spotów na mapie ^^

Teamspeak też mile widziany, w międzyczasie fajnie jest pogadać :D

TlustyRafal - Nick na uplay

Pozdrawiam gorąco i czekam na odpowiedzi ;)

Opublikowano

Siemanko, chciałem was zaprosić do swobodnej jazdy waszymi furkami.

Najlepiej, żebyście mieli kierownice 900 stopni obrotu - dlaczego?

Ano dlatego, że nie mam zamiaru jeździć z przygłupami co będą sie obijać o każdą ściane na każdym zakręcie, szukam ludzi co jeżdzą z głową, panują nad pedałem gazu i hamulca i ogarniają choć troche jazde z przepisami drogowymi.

Misje frakcyjne i PvP też z miłą chęcią pogram, lecz bardziej mi zależy na zwiedzaniu świata, może sie znajdzie ktoś kto pokaże pare fajnych spotów na mapie ^^

Teamspeak też mile widziany, w międzyczasie fajnie jest pogadać :D

TlustyRafal - Nick na uplay

Pozdrawiam gorąco i czekam na odpowiedzi ;)

Posiadam g27, ale no k***a - zmienili coś, żeby ta kierownica w środku samochodu normalnie się obracała? Bo jak wbiłem to dramat, prowadzenie też po duuużo h w assceto corsa i project cars jest tak badziewne, że chyba w euro trucku mi się lepiej jeździło :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...