Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z KamerModem na Pandore

kucek3910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Ruszyla pandora to trzeba kamer moda. Pobralem wersje 2011, dodalem serwer, nie dalo sie zalogowac, pisalo caly  "zostaniesz zalogowany do gry", poszukalem, okazalo sie ze trzeba nowszego moda, okey. pobralem 2012, zalogowalem sie, ale caly czas po doslownie kilku sekundach, niewazne co robie i gdzie jestem, wyrzuca mnie z gry, mowie okey, sprobuje z 2013, zainstalowalem spoczko, ale gdy gra sie uruchamia, w sensie laduje sie pasek, dochodzi do konca, pokazuje sie tylko mapa i wylacza calkowicie metka. szukalem jakie moga byc tego przyczyny i jedyne co znalazlem to ze moge miec zle ustawiony report w kamer modzie czy cos takiego ale nie jestem w stanie tego zrobic, ogladalem poradnik w ktorym trzeba cos tam zrobic w cheat engine ale nie mam pojecia co to jest i jak sie do tego dostac, ktos pomoze? :D

EDIT: przy wersji 2012 dzialo sie to samo co 2011 w sensie nie dalo sie zalogowac bo caly czas byl ten komunikat, ale pobralem net framework czy tam visual, cos w tym stylu co w kazdym poradniku wszyscy pisza xD i dziala tylko tak jak napisalem, ze po kilku sekundach wywala 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...