Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostać LoL Alpha Client nie mając dostępu do niej

olek788

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry mówię ,że za to nie ma bana!

1.Pobieramy plik zip

2.Rozpakuj go

3.Zainstaluj klienta z instalatora

4.Wybierz inną scieżkę instalacyjną niż domyślna

5.Wybierz serwer domyślnie jest ustawiony EUW

6.Weź plik .dll z folderu z lol alpha

7.Wklej go do client>/RADS/projects/league_client/releases/<newestversion>/deploy/Plugins/rcp-be-lol-login(zamień ze starym plikiem)

8.Przykładowa ścieżka C:\Riot Games\Alpha\RADS\projects\league_client\releases\0.0.0.12\deploy\Plugins\rcp-be-lol-login

9.Teraz możesz się zalogować :)

Link do pobrania:

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AEjbLg3JkdpjXTs&cid=656AA8F726A5B6CA&id=656AA8F726A5B6CA%211514&parId=root&action=locate

Skan:

https://virustotal.com/de/file/ba5c1c34da30c8d3033d38626e101276fc8779fc1a049428b902cf7be90c5ff9/analysis/1476636067/

Nie wiem czy to jeszcze działa, poradnik znaleziony w internecie i przetłumaczony przeze mnie !

h9KF4Oq.png

Opublikowano

Z tego, co mi wiadomo to otrzymując dostęp do Alpha Client Lola mamy do wyboru dwa klienty - podstawowy i ten z Alphy. Coś mi tu nie pasuje, że ot tak sobie widnieje w internecie plik z Alphą do Lola, gdzie dostęp otrzymuje jedynie wybrana część osób w określonym czasie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z tego, co mi wiadomo to otrzymując dostęp do Alpha Client Lola mamy do wyboru dwa klienty - podstawowy i ten z Alphy. Coś mi tu nie pasuje, że ot tak sobie widnieje w internecie plik z Alphą do Lola, gdzie dostęp otrzymuje jedynie wybrana część osób w określonym czasie. 

no to Cie zaskoczę ale to klienta alfa :) tyle że  ma się dostępu do niego(konto musi być zatwierdzone przez Riot) a z wgraniem tego pliku dll przy kliencie alfa jest send error

Opublikowano

no to Cie zaskoczę ale to klienta alfa :) tyle że  ma się dostępu do niego(konto musi być zatwierdzone przez Riot) a z wgraniem tego pliku dll przy kliencie alfa jest send error

Klient do Lola i do Alfy jest jeden i ten sam, tylko musisz wybrać który klient, nie ma osobnego. Przy aktualizacji jednego, automatycznie aktualizuje się drugi.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

tak.... Jeden i ten sam klient ale musisz wybrać który. Całkiem logiczne:)

Przy pobraniu alfy i zainstalowaniu jej pobiera się aktualizacja więc nie nie aktualizują się oba :) a lola jeśli masz dostęp do alfy normalnie możesz odpalać i przez nowy klient i przez stary.

Opublikowano

tak.... Jeden i ten sam klient ale musisz wybrać który. Całkiem logiczne:)

Przy pobraniu alfy i zainstalowaniu jej pobiera się aktualizacja więc nie nie aktualizują się oba :) a lola jeśli masz dostęp do alfy normalnie możesz odpalać i przez nowy klient i przez stary.

54961bf645.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma sensu pobierać clienta alfa, kiedy nie ma się do niego dostępu poprzez niezatwierdzone konto. Nawet, jeżeli ten sposób działał wcześniej, został już zablokowany. 

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...