Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pol zartem, pol serio

K6X

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam wszystkich zgromadzonych.

Chcialbym przeczytac wasze opinie na temat forum i administracji.

Nie chodzi mi o wypowoedzi typu forum upada, bardziej chodzi o konkretny opis. Jak postrzegacie forum, prace administracji?

Opublikowano

Jestem na tym forum od paru dni, ale już zrobiłam wywiad środowiskowy i zauważyłam, że to nie jest wina "niższej administracji" ale tych na wyższych stołkach.

Błagam Was, kto pracuje w dużej firmie i nie może ich wyprosić nawet o 50zł na reklamę u YouTubera, który powiedziałby parę dobrych słów na temat tego forum i zaprosił? Nawet 10-latki tworzące serwery w MineCrafcie tak robią. Coś można wymyślić, jeżeli ma się chęci. Przejrzałam też sporo tematów w działach z nowinkami i tak dalej - długi czas była pustka/nieistotne rzeczy. Dobrze, że chociaż teraz jakaś regeneracja nastąpiła.

Żałuję, że nikt nie zrobił forum z bardziej pracowitą, zaangażowaną administracją, tylko to jest dalej największe. Jednocześnie uważam, że mogłoby się tu coś dziać, jeżeli administracja ruszyłaby dupska. 

Nowicjusz
Opublikowano

Jestem na tym forum od paru dni, ale już zrobiłam wywiad środowiskowy i zauważyłam, że to nie jest wina "niższej administracji" ale tych na wyższych stołkach.

Błagam Was, kto pracuje w dużej firmie i nie może ich wyprosić nawet o 50zł na reklamę u YouTubera, który powiedziałby parę dobrych słów na temat tego forum i zaprosił? Nawet 10-latki tworzące serwery w MineCrafcie tak robią. Coś można wymyślić, jeżeli ma się chęci. Przejrzałam też sporo tematów w działach z nowinkami i tak dalej - długi czas była pustka/nieistotne rzeczy. Dobrze, że chociaż teraz jakaś regeneracja nastąpiła.

Żałuję, że nikt nie zrobił forum z bardziej pracowitą, zaangażowaną administracją, tylko to jest dalej największe. Jednocześnie uważam, że mogłoby się tu coś dziać, jeżeli administracja ruszyłaby dupska.

Rzec mozna, ze administracja wykonuje syzyfowe prace.

Niby chce cos robic, jednoczesnie to niszczac.

Opublikowano

@up 

Niby robi, ale spójrz na ilość teamu a na to, ile robią. Reklama rozruszałaby to forum trochę, na pewno wpadłoby wiele świeżych mordek, bo duża część użytkowników się wypaliła według mnie. 

^ Taka ocena sytuacji z perspektywy osoby, która dopiero co przyszła na to forum i wścibsko obczaiła wszystko po kolei. ;) 

Nowicjusz
Opublikowano

@up 

Niby robi, ale spójrz na ilość teamu a na to, ile robią. Reklama rozruszałaby to forum trochę, na pewno wpadłoby wiele świeżych mordek, bo duża część użytkowników się wypaliła według mnie. 

^ Taka ocena sytuacji z perspektywy osoby, która dopiero co przyszła na to forum i wścibsko obczaiła wszystko po kolei. ;)

Latwo napisac.

Jak mialaby wygladac reklama mpc?

"Wpadajcie do nas, wspieramy zlodziei i oszustow, administracja tylko prawilne mordki, ktore maja na wszystko i wszystkich wysrane. Serdecznie zapraszamy do przezycia wspolnych chwil zalosci i rozpaczy! Juz wkrotce kolejny konkurs z nagrodami rzeczowymi, ktory rozrusza martwice na 2 dni! Zachecamy do udzialu, a tuz po konkrusie do wylozenie c***a na stol. Oczywiscie nagrody dojda, jesli Poczta Polska raz po raz ich nie zgubi. Polecam "wstaw nick jakiegos zjebanego jutuberka"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngK6X Ja nie mówię przecież o jakimś całym filmie na ten temat. Tylko na przykład jak był konkurs z tymi słuchawkami do wygrania to ktoś mógł poprosić jakiegoś YTbera, by powiedział o tym przed/po odcinku i dodał jakiś parę zachęcających słów. Przyniosłoby to graczy i przecież nie byłoby drogie. Za 30 sekund przecież nikt im kilkuset złotych by nie kazał płacić. Bez jaj. 

Nowicjusz
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngK6X Ja nie mówię przecież o jakimś całym filmie na ten temat. Tylko na przykład jak był konkurs z tymi słuchawkami do wygrania to ktoś mógł poprosić jakiegoś YTbera, by powiedział o tym przed/po odcinku i dodał jakiś parę zachęcających słów. Przyniosłoby to graczy i przecież nie byłoby drogie. Za 30 sekund przecież nikt im kilkuset złotych by nie kazał płacić. Bez jaj.

Bedzie jak zwykle. Nowi przyjda na konkurs, po konkursie au revoir
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngK6X A myślisz, że ta cała społeczność jak przyszła? Z myślą "Będę siedział i mulił posty"? 

Również przyszła z jakiegoś konkretnego powodu i to pewnie przypadek, że została. 

Widziałam statusy u Pani Kasi - 3/4 przyszło po cheaty. Mogli później uciec, ale nie - zostali i dalej tu siedzą.

Według mnie tak samo byłoby z konkursem. 

Nowicjusz
Opublikowano

Inwestowanie dlugoterminowe ma sie nijak do krotkoterminowego.

Byly juz konkursy z nagrodami rzeczowymi, zgarneli je nowi uzytkownicy i sluch po nich zaginal

Opublikowano

Byly juz konkursy z nagrodami rzeczowymi, zgarneli je nowi uzytkownicy i sluch po nich zaginal

Wiesz co? Masz rację. Lepiej siedzieć na dupie i nic nie robić. Niech samo forum upada. To najlepiej wychodzi xD

I podziwiam za optymizm! 

Nowicjusz
Opublikowano

Wiesz co? Masz rację. Lepiej siedzieć na dupie i nic nie robić. Niech samo forum upada. To najlepiej wychodzi xD

I podziwiam za optymizm!

Przeczytaj moja druga wypowiedz. Mysle, ze dokladnie przedstawia obecna sytuacje.

Tez sie podziwiam. Internetowy wojownik w czelusciach zbanowanych zamkniety wciaz powraca tryskajac optymizmem na twarze uzytkownikow zbrukanych smutkiem i brakiem perspektyw na przyszlosc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...