Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki będzie serwer od PompaTeamu?

Shubidabidaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś ktoś wie jak to ma wyglądać w sensie  hard?

Bo ja nie oglądam isamu jak streamuje a podobno tam wszystko pokazuje.

Wasza opinia na ten serwer i się tam opłaca iść czy to zmarnowanie czasu ?

Opublikowano

Coś ktoś wie jak to ma wyglądać w sensie  hard?

Bo ja nie oglądam isamu jak streamuje a podobno tam wszystko pokazuje.

I wasza opinia na ten serwer i się tam opłaca iść czy to zmarnowanie czasu ?

jest beta serwera mozesz wejsc i zobaczyc stary pl raty takie same 

Opublikowano

O serwerze nic nie wiem, ale jeśli to prawda to z całego serca odradzam.

Nie wiem jak naiwnym trzeba być żeby zagrać na takim serwerze :D

Świetnym tego przykładem była PompaMT2, na początku wszystko super świetnie, dużo odcinków u Nitra i całej ich ekipy żeby wbiło jak najwięcej ludzi a po miesiącu zero zainteresowania i omijanie tematu serwera jak tylko się da.

Hajs zgarnięty, więc wyjebane na serwer, bo tylko o to chodziło, żeby trochę zarobić na gimnazjalistach, którzy wydadzą hajs na ISa.

Opublikowano

C***a maja pojecie o metinie, a jeszcze serwer stawiaja, logiczne, ze bedzie On stal pod hajs, a gimbusy na to poleca ;)

Nie polecam.

Opublikowano

C***a maja pojecie o metinie, a jeszcze serwer stawiaja, logiczne, ze bedzie On stal pod hajs, a gimbusy na to poleca ;)

Nie polecam.

C***a maja pojecia o metinie?

Opublikowano

serwer będzie się nazywał Classicmt2 i jest to typowy sezonowiec do zbierania żniw

Pokaż mi serwer Metin2, który nie jest pod hajs?

Każdy robi serwer z myślą rzeczy zarobić, nikt nie będzie dokładał do interesu.

Opublikowano

Nie polecam.

Chyba ktoś musi na tym zarobić tak? Dlatego kazdy serwer Metin2 jest pod hajs

Pozdro

Opublikowano

Nie polecam.

Pozdro

Nie każdy

Opublikowano

Nie polecam.

Pozdro

Nie każdy

Niezła próba reklamowania swojego serwera :v

Opublikowano

serwer będzie się nazywał Classicmt2 i jest to typowy sezonowiec do zbierania żniw

Pokaż mi serwer Metin2, który nie jest pod hajs?

Każdy robi serwer z myślą rzeczy zarobić, nikt nie będzie dokładał do interesu.

Gdyby isamu itd. tego nie reklamowali to nikt by tu nie grał, a serwer skończy jak ravia s2
Opublikowano

Nie opłaca się tam grać. Narobią reklamy, a po miesiącu serwer się wypali, bo nikt się zajmować nie będzie.

Na 99% to będzie hard, z tego co słyszałem. Czyli tak jak zawsze xD

O wiele lepszym wyborem do gry będzie Balmora S3, bo w przeciwieństwie do Pompa Team, Fubu ciągle siedzi w metinie, czyli będzie się zajmować, a dla nich tylko yt (cs'y, fify) w głowie.

denzel.png

Opublikowano

Bedzie tak jak z 'pompamt2', 'duza' reklama, brak zainteresowania. Tym razem serwer bedzie Asiga, nie inscape, wiec moze byc inaczej, aczkolwiek pewnie w 50% to samo. Pieniazki zgarniete, podatek NIE odprowadzony, samochod, wakacje sa, za pieniadze opiekunow dzieci, ktore laduja w is'a... P A T O L O G I A

Pewnie bugi beda niczym nowa jakosc

NIE POLECAM

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Wystarczy przeczytać sam opis serwera i już wiadomo, że to będzie s**t. 

Nie polecam.

Akurat jeżeli chodzi o JP Armie to pojęcie o metinie mają pewnie większe niż ty 

Opublikowano

typowo pod hajs

Wystarczy przeczytać sam opis serwera i już wiadomo, że to będzie s**t. 

Nie polecam.

Akurat jeżeli chodzi o JP Armie to pojęcie o metinie mają pewnie większe niż ty 

te dzieci? wejdą na serwer, bo "isamu" i będą się pytać gdzie expić na 12 lvlu xD

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam.

Pozdro

Nie każdy

Niezła próba reklamowania swojego serwera :v

Nie reklamowania, tylko piszę jak jest.

Opublikowano

PompaMT2, Ravia i inne bajery - jeszcze nie doszliście do swojego zdania? To naprawdę przykre, jak łatwo jest teraz ludźmi manipulować.

Każdy wie co robi isamu, łapie się ostatniej deski wrzucając na youtube multum gier i tak dalej.

Chodzi o kasę, o nic innego. Mogę teraz zamienić się w wróżbitę Macieja i powiedzieć, że po miesiącu na kanałach 'głównych' promotorów (isamu, nitro itp.) ucichną informacje o serwerze.

Przy takiej masie ludzi (nie oszukujmy się, wiek gimnazjum) wymyślili projekt, który zapewni im kasę na dobre prezenty na święta.

­

Opublikowano

a ja to wciąż nie rozumiem waszego podejścia , większy mam fun z gry jak sobie na 10 lvl pobiegam po m1 z masą ludzi , pośmieje się , poexpie w party. Nikt Wam nie każę doładowywać ISa i Bóg wie ile tam grać... ale co racja to racja serwer tylko pod $$$ :) :) 

Opublikowano

Jak czytam te komentarze to naprawdę płakać mi się chce ze śmiechu :_:. Naprawdę myślicie że napisanie że serwer jest pod hajs jest jakimś argumentem aby na nim nie zagrać? Każdy serwer jest tak robiony. Poza tym parę osób napomnialo na początku że to serwer isamu nitra itd w skrócie pompateam a oni nie mają pojęcia o metina. Pozdrawiam was jeżeli myślicie że oni sami postawią ten serwer. Asig leży i się z was śmieje.

Opublikowano

Jak czytam te komentarze to naprawdę płakać mi się chce ze śmiechu :_:. Naprawdę myślicie że napisanie że serwer jest pod hajs jest jakimś argumentem aby na nim nie zagrać? Każdy serwer jest tak robiony. Poza tym parę osób napomnialo na początku że to serwer isamu nitra itd w skrócie pompateam a oni nie mają pojęcia o metina. Pozdrawiam was jeżeli myślicie że oni sami postawią ten serwer. Asig leży i się z was śmieje.

No tak pomoże im pseudotechnik który da wam lekko edytowane pliki pl'a i będziecie się cieszyć jak niedorozwinięte dzieci xD A nitro, isamu i reszta paczki będą z was mieli beka że takie debile na tym serwie grają xD

IDcncno.png

Opublikowano

Odradzam jak spora część osób tutaj. Serwer będzie dla hajsu, jutuberki coś tam ponagrywają a później serwer odejdzie w zapomnienie jak każdy zarobi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...