Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 Cheaty ;D

Adawian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam czitosów na pandore .

Pobralem metin2mod_2012sf z kamer moda i wyskakuje mi : 

LOG 

Jakieś

system.py itp

system.py itp 

system.py itp 

prototype itp 

prototype itp

networkMobile.py ITP

networkMobile.py itp 

networkMobile.py itp

introLogin.py itp

introLogin.py itp

system.py itp

Run- exceptions.ImportError.No Module name conn

Tam gdzie pisze itp to pisalo wiecej tylko pisac mi sie nie chcialo ;v Jakies porady?:D 

Opublikowano

Po prostu źle robisz :) spróbuj jeszcze raz, najlepiej usuń w " serwerinfo " wszystkie Metiny jakie są i zrób na nowo z tym IP " 37.59.13.13 " powinno odpalić ale tak naprawdę nie ma po co tego robić bo wejdziesz do gry i cię zaraz wywali... Trzeba pobrać nową wersję ( dzisiejszą aktualizacje ) kamermoda http://www.mpcforum.pl/s/15fbaa9 i zrobić to samo co napisałem i będzie działaćw 100 % , lecz ja nie mogę pobierać bo mam limit jeżeli uda ci się pobrać to wstaw na MEGA upload i wyślij mi na pw :)

Opublikowano

Po prostu źle robisz :) spróbuj jeszcze raz, najlepiej usuń w " serwerinfo " wszystkie Metiny jakie są i zrób na nowo z tym IP " 37.59.13.13 " powinno odpalić ale tak naprawdę nie ma po co tego robić bo wejdziesz do gry i cię zaraz wywali... Trzeba pobrać nową wersję ( dzisiejszą aktualizacje ) kamermoda http://www.mpcforum.pl/s/15fbaa9 i zrobić to samo co napisałem i będzie działaćw 100 % , lecz ja nie mogę pobierać bo mam limit jeżeli uda ci się pobrać to wstaw na MEGA upload i wyślij mi na pw :)

mi nie dziala Visual c++ wywala. a co do wstawienia moge ci wstawic na zippy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...