Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by ZeuSXP edited by Nerfinek! FIX NA BUGOWANIE GRZYBÓW I GOLDA

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nieumiejętny sposób załatałeś podstawowe błędy na dodatek zostawiłeś backdoory. Bardzo nieładnie z twojej strony i to co teraz zrobiłeś jest nielegalne a na dodatek zabronione regulaminem forum.

Mam nadzieje że takie osoby jak ty znikną z działu a twoje konto z całego forum.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

W nieumiejętny sposób załatałeś podstawowe błędy na dodatek zostawiłeś backdoory. Bardzo nieładnie z twojej strony i to co teraz zrobiłeś jest nielegalne a na dodatek zabronione regulaminem forum.

Mam nadzieje że takie osoby jak ty znikną z działu a twoje konto z całego forum.

Jakie backdoory? Po prostu załatałem buga, ponieważ są osoby ,które zakupiły buga i... po prostu chcę ,aby znały go tylko niektóre osoby ,a nie całe forum ,a do tego idzie więc..? bug jest w każdych plikach więc każde pliki i konta autorów powinny zostać usunięte z forum?

Opublikowano

Jakie backdoory? Po prostu załatałem buga, ponieważ są osoby ,które zakupiły buga i... po prostu chcę ,aby znały go tylko niektóre osoby ,a nie całe forum ,a do tego idzie więc..? bug jest w każdych plikach więc każde pliki i konta autorów powinny zostać usunięte z forum?

Zastanawia mnie czy ktoś widząc jak ty piszesz wierzy w to że potrafisz coś sam napisać.

Nie będę tutaj wywlekał twojego kodu bo jestem zajęty pracą przy Attessia, ja tylko ostrzegłem ludzi bo wystarczy odpalić req i widać jak na dłoni co dodałeś po za naprawą bugów.

Już w kilku tematach chwaliłeś się że dodajesz coś takiego do IS :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Zastanawia mnie czy ktoś widząc jak ty piszesz wierzy w to że potrafisz coś sam napisać.

Nie będę tutaj wywlekał twojego kodu bo jestem zajęty pracą przy Attessia, ja tylko ostrzegłem ludzi bo wystarczy odpalić req i widać jak na dłoni co dodałeś po za naprawą bugów.

Już w kilku tematach chwaliłeś się że dodajesz coś takiego do IS :)

Co do is to było tam po prostu jakieś kodowanie nie wiem nawet jakie i tyle(nie wiem o ,który is Ci chodzi, o ten z szalonysfpriv?).. I po prostu to kodowanie znałem to mogłem je wykorzystać

Opublikowano

@Nerfinekk

Uprzedzam pliki są podatne na bugowanie ,lecz nie te standardowe ;) więc osoby ,które aktualnie znają sposób będą musiały znaleźć go jeszcze raz

"Uprzedzam pliki są podatne na bugowanie ,lecz nie te standardowe ;) więc osoby ,które aktualnie znają sposób będą musiały znaleźć go jeszcze raz" Wyraźnie jest napisane ze naprawiles blad i dodales kolejny czyli jest to backdoor.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Nerfinekk

Uprzedzam pliki są podatne na bugowanie ,lecz nie te standardowe ;) więc osoby ,które aktualnie znają sposób będą musiały znaleźć go jeszcze raz

"Uprzedzam pliki są podatne na bugowanie ,lecz nie te standardowe ;) więc osoby ,które aktualnie znają sposób będą musiały znaleźć go jeszcze raz" Wyraźnie jest napisane ze naprawiles blad i dodales kolejny czyli jest to backdoor.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...