Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka nie nadąża za ruchami

eryk341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi że np jak dasz szybko w prawo lub w lewo to ona nie idzie równo z ruchem w grze tylko  tak jak by coś ją spowalniało na laptopie takiego czegoś nie miałem a na kompie mam sprawdzałem inną myszke i jest dokładnie tak samo

coś typu że jak wolno dajesz to normalnie dziala a jak mocno pociągniesz to już dupa

Opublikowano

ustawieniami myszki ta w windowsie i z akceleracja czy bez dziala tak samo sens mam 0.90 a myszka ma 800 dpi na nowej myszcze z Gigabyte dziala jeszcze gorzej i zastanawiam sie czy to nie jest wina podkladki może  z kolei na innej myszcze na której zjebał mi się prawy przycisk bo sie ułamało od środka działa normalnie

sprawdzałem na koszuli normalnej i chodzi tak samo wydaje mi się że to wina konfiguracji :_:

Opublikowano

najniższe opcje xD myszka dziala normalnie lecz tylko w cs występuje ten problem ciężko to wyjasnić jak na blisko np przesuwam to dochodzi normalnie elo łoketo ale jak chce przesunąć mocniej to ona leci w miare normalnie ale nie dochodzi do celu albo go ominie

Opublikowano

myszki jakie mam to Logitech m100  , genesis g33 ( zepsuta prawy przycisk poszedł ale dziala normalnie jeżeli chodzi o szybkość w cs )  i 3 jakaś z gigabyte ze sklepu :D

Opublikowano

bo te myszki to syf, sensor c*****y.

jak ktos chce sie klocic to prosze kupic myszke za 10 zl i zobaczyc, ze bedzie to samo.
poprostu masz zle myszki do cs <.<

Opublikowano

bo te myszki to syf, sensor c*****y.

jak ktos chce sie klocic to prosze kupic myszke za 10 zl i zobaczyc, ze bedzie to samo.

poprostu masz zle myszki do cs <.<

gralem normalnie na tej myszcze na laptopie w cs'a i normalnie chodzilo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...