Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Inne] Mineserwer.pl

_PanCiasteczko_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.gif

Czym jest mineserwer? Jest to serwer na którym administracja wkłada serce w swoją prace aby gracze mogli miło spędzić czas.

Admin serwera - Szybkibanan praktycznie codziennie pracuje nad nowościami na obecnych trybach, oraz nad nowymi, równie wciągającymi.

Pomocnicy oraz policjanci codziennie spędzają godziny na pilnowaniu porządku na serwerach banując dziesiątki cheaterów.

Mineserwer to nie tylko ogarnięta administracja, to również mnóstwo wspaniałych, dopracowanych trybów.

Co znajdziesz na naszym serwerze? Tryby takie jak:

68458900377879753435.png

Wojownicy Dusz to gatunek trybu Annihilation (Anihilacja) która polega na tym że gracze dzielą sie na 4 druzyny:

Czerwoni, Żółci, Zieloni i Niebiescy a ich zadaniem jest zniszczenie Nexusa (Kamienia Życia) pozostałym drużyną. Przy grze nie brakuje walk PvP. Druzyna której jako ostatniej uda sie obronić kamień wygrywa grę i zyskuje nagrode.

W grze mamy dostęp do 7 specjalnych boskich przedmiotów, z których każdy ma inne zastosowanie, np Boski róg mocy lub inferno czy vortex.

Na trybie mamy też dużą ilość klas, każda z nich ma specjalną umiejętność.

22937851154426180070.jpg

34942735268787283594.png

To tryb w którym walczą dwie równie potężne drużyny - wojownicy oraz potwory. Na początku gramy po stronie wojowników, naszym zadaniem jest obrona świątyni przed potworami. Jako wojownik możemy zakupywać coraz to nowsze klasy oraz bronie. Są przedmioty które możemy kupić za sms, lecz i takie które możemy kupić za $ w grze. Po śmierci jako wojownik, zostajemy przeniesieni do drużyny potworów, wtedy naszym zadaniem jest zniszczenie świątyni. W tej drużynie również możemy zakupywać klasy, ale przedmiotów już niestety nie.

84170700183422042703.jpg

(proszę nie przejmować się stanem mapy, po tak długiej walce jest ona kompletnie zniszczona, po skończonej rozgrywce zostanie zresetowana ;) )

53848053453304744825.png

Co tu dużo pisać, tryb wzorowany na naszym prawdziwym życiu, musimy pracować aby zarabiać pieniądze na czynsz za dom, na jedzenie, wode. Tryb jest bardzo dopracowany, oraz jest stale rozwijany, Szybkibanan włożył w niego bardzo dużo pracy.

59214519491440893942.jpg

58180579825739103467.png

Walcz z coraz to silniejszymi potworami, zdobywaj level aby móc walczyć na coraz to lepszych expowiskach, znajduj potężne miecze oraz wspaniałe magiczne różdżki i pierścienie, wykonuj questy ze specjalnymi nagrodami - to cała kwintesencja tego trybu!

44986326221702951288.jpg

43845111210835625712.png

Szalony doktor wybiera dla nas 3 z pośród wielu wspaniałych gier, za każdą będziemy dostawać punkty, wygra ten, kto będzie mieć ich najwięcej!

20185593515104366235.jpg

70579316936891539764.png

Stwórz swoją własną wyspę, rozwijaj ją jak tylko chcesz, wykonuj przeróżne zadania, handluj z graczami - po prostu, rób co ci się żywnie podoba :)

57816704012920936158.jpg

Na naszym serwerze znajdziesz też tryby takie jak:

-Survival

-SkyWars

-Paint Ball

-Master Builders

-PvP z kitami

-PvP classic

-Water block

-Survival Games

-GTA

-Creative

-Jail

-Easy Hardcore

Każdy z nich jest dopięty pod ostatni guzik :)

Ip serwera: Mineserwer.pl

Wersja: 1.7-1.8

Forum serwera: http://mineserwer.pl/

Ts serwera: Ts3.mineserwer.pl

Autoryzacja: premium+non-premium

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

Może wam się wydawać że ta reklama jest mocno przesadzona, że wszystkie jest tak "idealnie" napisanie dla zachęcenia graczy, ale tak nie jest, administracja wkłada dużo pracy aby gracze mogli miło spędzić czas, nie dawno zostali wybrani nowi policjanci którzy teraz poświęcają się w całości serwerowi. Ciągle są dodawane jakieś nowe tryby czy nowości na tych starszych. Jak dla mnie serwer jest wart uwagi, sam poświęcam mu większość swojego czasu :) jest on dla mnie jak drugi dom.

photo-345376.png?_r=1356608531

Opublikowano

@up Jestem graczem tego serwera i chciałem coś dobrego dla niego zrobić, więc nie przesadzaj, nie jest to przynajmniej mieszanina kolorowych informacji, wiem że do ideału wiele brakuje ale osobiście jestem zadowolony z efektu, w tej reklamie nie skupiłem się na grafice tylko na tym aby była czytelna i żeby ukazać dobre strony owego serwera.

photo-345376.png?_r=1356608531

Opublikowano

Serwer dobry ale szkoda że żaden tryb nie jest autorski.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...