Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkweb - Strona z ciemnym internetem ODKRYTA ! NIE ZNANO HASŁA

Gość ivall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio odkryto stronę darkweb.pl, wcześniej aby na nią wejść trzeba było posiadać jakieś specjalne proxy lecz ostatnio zmieniło się to teraz potrzebne jest hasło do darkweb (darkweb.pl) gdybyście popróbowali zdobyć hasło do darkwebu i podać i wgl. powiedzieć gdzie je wpisać byłbym wdzięczny mają oni dziwny template strony (zboże i napis wpisz hasło) dla przykrywki prawdopodobieństwo że po wpisaniu hasła ujrzy się forum na którym będą takie oferty jak tania marichuana itd.

Ostrzegam wszystkich!

Strona: darkweb.pl

Opublikowano

Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki

To był tam taki Paweł
I ja jechałem na rowerze i go spotkałem
I potem jeszcze pojechałem do Biedronki na lody
I po drodze do domu wtedy jeszcze już do domu pojechałem
Nowicjusz
Opublikowano

Prosze Pana, internet to bardzo niebezpieczna rzecz w rekach osob niezrownowazonych psychicznie.

Polecamy unikac takich stron, by uniknac przykrosci zwiazanych z oszustwami pienieznymi.

Jesli jest Pan w 100% zdecydowany na zakup marihuny, heroiny, broni lub falszywych dokumentow to polecamy szukac realnych dostawcow.

Prawdopodobnie w kazdym wiekszym miescie bedzie Pan mogl zaopatrzyc sie w te artykuly pierwszej potrzeby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...