Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameGuard Update :P

Noobas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci, że autor dupe metody jest kilkanaście razy mąrdzejszy i sprytniejszy od tych nierobów z k2 i GG. I jestem prawie pewny, że publicznego bypasa ktoś im wysałał, a jak jest publiczny to jest i prywatny bypas który raczej chodzi, bo K2 jak nie dostanie tego w załączniku to nie zablokuja bo jak oni nie dostana tego znaczy ze nie ma chodzącego :lol:

Opublikowano

mialem tego prywatnego - musze ci powiedziec ze wcale tak nie jest :)

narazie z kumplem kombinujemy nad bypassem jak sie cos znajdzie to pomyslimy nad udostepnieniem

82487461nc7.png

Talli%20Hita.png

Potrzebujesz pomocy? napisz na pm.. pomoge ci z checia ..

Opublikowano
mialem tego prywatnego - musze ci powiedziec ze wcale tak nie jest :)

narazie z kumplem kombinujemy nad bypassem jak sie cos znajdzie to pomyslimy nad udostepnieniem

XeonX aka NaRu = 100% noob :)

Miales? Srales a miales.. Miales LeoProxy z bypassem ktory jest blocked :) ja mam jeszcze 5x working :) Z czego 4 wlasnie ide wyslac do Modiego :)

Opublikowano

100% noob - ktorego sam "wielki" kamil blagal abym mu server zhackowal ^^ plx plx ^^ nigdy tego nie zapomne panie wszystkowiedzacy , a bypassa i tak wrzuce ^^

ignored ;)

82487461nc7.png

Talli%20Hita.png

Opublikowano
100% noob - ktorego sam "wielki" kamil blagal abym mu server zhackowal ^^ plx plx ^^ nigdy tego nie zapomne panie wszystkowiedzacy , a bypassa i tak wrzuce ^^

......aaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahah polalem:D

___

Spam, Warn+

Ziomal

Opublikowano
......aaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahah

tak sie smieje twoj ojciec z ciebie jak widzi takiego zjeba ?

___

Hahaha, a tak się śmieje Ziomal gdy widzi takie posty. Po co się odzywasz? Jakiś mod/admin wejdzie, to da mu kare.

Opublikowano

ludzie - po co caly ten spam.. napisal kamilasek przyd****** ze bypassa wyslal na GMO i jest dumny ^^ niech sie nie zdziwi jak ja mu kiedys zrobie taki dowcip muhaha ;)

a moderatora prosze o zamknietie topicu jako iz stwierdzam ze juz nic wiecej nie wniesie ;) do naszych "pustych" glow ;)

82487461nc7.png

Talli%20Hita.png

Opublikowano
ludzie - po co caly ten spam.. napisal kamilasek przyd****** ze bypassa wyslal na GMO i jest dumny ^^ niech sie nie zdziwi jak ja mu kiedys zrobie taki dowcip muhaha ;)

a moderatora prosze o zamknietie topicu jako iz stwierdzam ze juz nic wiecej nie wniesie ;) do naszych "pustych" glow ;)

A NaRu aka Ciota moze sobie wysylac co chce :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...