Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy support zareaguje?

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu miałem na wymianę kose i wszedłem na csgolounge by się wytrejdować z kims i przez 3godziny zaprosiło mnie sporo ludzi do znajomych którzy chcieli się wymienić i parę z tych osób chciało jakiegoś potwierdzenia że mój ekwipunek nie jest z czarnego kasyna / kradziezy itp.. I następnie podaje mi link do profilu typa który jest z centrum steama "SteamWork Helper" czy jakoś tak na profilu pisze że poza grą steam "SteamHelper" czy jakoś tak już dokładnie nie pamiętam i wiadomo że żadne osoby z steama nie przeprowadzają takich sprawdzeń skinów itp więc go zablokowałem i tutaj moje pytanie czy jak bym wysłał screeny do steama że chciał mnie oszukać został by zablokowany czy mają na to wylewke ? :> Pytam bo nie wiem czy na następny  raz działać i wysłać do steama,  czy zablokować i dać se spokój nie powiem nie które osoby ekwipunek wart z 20tyś zł więc ciekawie że nie boją się scamować..

76561198375594763.png

Opublikowano

Większość osób ma na to wywalone. Zwykle są to konta prywatne, które zostały dopiero założone. Ci co mają taki ekwipunek pewnie robią to już długo i wiedzą że VALVE tego nie sprawdza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...