Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Zmniejszenie wykrywalności

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie ktoś jak sprawić, aby EB był mniej wykrywalny ? Jakiś pendrive czy coś ? Pytam bo na ostatnim koncie dostałem bana po 5 grach na następny dzień

210119.gif

Opublikowano

Czyli wystarczy grać safe bez evade i nie grać katarina,ryze,cassio ?

Nie. Jeżeli ktoś ma oczy to zobaczy, że ciśniesz na skryptach, gdy grasz Riven, Jinx, nawet Lucianem.

Wystarczy, że orbwalker na 2 sekundy się zbuguje i możesz dostać permbana. 

Jak nie potrafisz liczyć się z banem, to cheaty nie są dla Ciebie.

Opublikowano

A co to znaczy że orbwalker się zbuguje, bo nie do końca wiem jak by to wyglądało

210119.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz nie ma bezpiecznej opcji, wszystko da się zauważyć, zwłaszcza jeżeli ktoś przez długi czas grał na skryptach. Sam z tego powodu po 2 latach musiałem przejść na fair play, teraz sobie skiny kupuje dla motywacji.

Opublikowano

Powiem tak jeśli grasz na skryptach to graj na full odpale albo wcale. Nie ważne czy grasz tylko na skryptch do postaci bez evade itp bez bana sie nie obejdzie. Mi zbanowali na skryptach 6 kont ostatnie konto było przygotowane tak że myślałem że bana nie dostane wszystko było idealnie ustawione żadnych evade itp tylko 5 skryptów do postaci myślałem że szybko bana nie dostane i wiesz co wbiłem 16 lvl i perm. Nie wiadomo jak rito wykrywa tych cheateów bany są były i będą. Teraz od miesiąca gram na czysto i wychodzi mi lepiej niż na tych skryptach.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ogółem to nigdy nie zredukujesz całkowicie szansy na bana, bo prędzej czy później dostaniesz, ale da się to jakoś zmniejszyć. Przede wszystkim nie graj na odpalonym evade, bo to unika skile bardzo nienaturalnie, każdy ogarnięty gracz się zorientuje. Miej evade, ale tylko drawingsy, unikanie skilli wyłącz. Z drawingsami zawsze możesz sobie sam starać się tego unikać - chociaż się nauczysz czegoś. :P A i levelowanie konta to oczywisty perm po kilku dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...