Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reakcja Na Kasacje Konta W Wowie

Meszuge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh wydaje mi się że ty było robione specjalnie skąd jego brat wiedział że on zaraz wpadnie do pokojue.

HA HA JEGO MATKA PEWNIE NIE WIE JAK WŁĄCZYĆ KOMPA A CO DOPIERO USUNĄC KONTO.

Opublikowano

Nie każda matka nie wie poza tym może mu powiedziała jego brat usłyszał i go nagrał jak sprawdzał czy to prawda ...

Opublikowano

To Nie reakcija na kasacie konta ! Tylko Brat nagrywał Swojego nienormalnego Młodszego Brata ! :mellow:

gtav2.png

Opublikowano

Nie no nie mogę . Butem po głowie, pilota w dupę ... masakra :D nawet kutas mu stanął :D

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

może byście dali uczciwego + a nie ;p

@edit

Czego można spodziewać się po dzieciach ? Widać w tym temacie < same minusy dostałem i inni też > ...

Opublikowano

own3d xD takiego to jebnąć tak raz, a porządnie. ;x

no escape from the mass mind rape

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hahaha ryczał jak katowana świnia xD z tym pilotem przesadził... najlepsze i tak jest jak dziewczyna manemu skasowała postacie w wowie popłakałem się prawie z tamtego ale ten to też niezły debil :D

Opublikowano

Wydaje mi się że to specjalnie robione karzdy kretyn by zobaczył kamere albo krecone telefonem ja pierwsze co bym zrobił to jeszcze bratu rozwalił telefon a przynajmniej wyrzywa się na łurzku a nie jak polak co grał w tibie i uderzył matke z krzesła ja też pewnie by tak zareagował bo tyle bym siedział przy kompie + abonament i wsztko w piach może bym się tak nie denerwował ale wkurzył napewno

Opublikowano

heh ;d

Tutaj skasowała mu dziewczyna postać w Wowie ^^ Też się nieźle wkurzył ;)

http://www.youtube.com/watch?v=0V55jy2yyuY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...