Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnected by VAC

Miszle152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@costrume ze co? Ty widzisz co napisales? wez sie nie wypowiadaj jak gowno wiesz, a wypowiadasz sie w taki sposob po raz ktorys

1. po prostu poczekaj do nastepnego update lub poczekaj kilka dni.

2. Kiedy ja mialem ten problem, restart kompa pomagal

3. podstawowe rzeczy: reinstall cs, spojnosc plikow itd.

Opublikowano

@costrume ze co? Ty widzisz co napisales? wez sie nie wypowiadaj jak gowno wiesz, a wypowiadasz sie w taki sposob po raz ktorys

1. po prostu poczekaj do nastepnego update lub poczekaj kilka dni.

2. Kiedy ja mialem ten problem, restart kompa pomagal

3. podstawowe rzeczy: reinstall cs, spojnosc plikow itd.

Zawsze pomaga.

Opublikowano

Masz VAC errory ? może po prostu dostałeś VAC'a .. napisz dokładnie co jest napisane gdy cię wyrzuca.

VAC errory i VAC to zupełnie co innego, czytaj ze zrozumieniem, a jak nie umiesz to poszukaj definicji. 

Do autora: Próbowałeś tych sposobów co są na stronie Steam opisane z tym błędem? Jeżeli tak to pomyślimy dalej. 

Opublikowano

Siemanko, również mam ten problem próbowałem już sposoby ze strony Steam, lecz nie pomagają. Usuwałem z folderu Steam, folder appcache, również nie pomaga. Macie jakiś pomysł? Od 2 dni już tak mam a mam strasznie ochotę pograć, no ale niestety, to za przeproszeniem GÓ*NO nie pozwala mi grać. Liczę na owocną pomoc XDXD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...