Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer CS:GO

Keord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jestem zielony w te klocki więc pytam się tu :)

Kupiłem sobie VPS, wszystko ładnie używam skryptu srcds.pro by mi robiło serwer, ustawiam nazwe max sloty dodaje token wszystko ładnie.

Serwer odpalam, teraz problem jest w tym że gdy ja dodaje serwer do ulubionych to mi go znajduje, moi koledzy chca dodać i nie znajduje im serwera. chce dodać do gamtrackera tez mi nie dodaje. Drugi problem jest taki że jak w cofnigu na odpalanie tego skryptu daje 32 sloty to co restart ma inna liczbe ale nigdy tyle ile wpisuje.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Podaj IP serwera, tu czy mi na PW.

Czy nadałeś prawa dla tego skryptu? Z instalacji SCRDS - chmod +x csgo_server

Sprawdzone logi i konsola serwera?

Nie pamiętam czy GameTracker potrzebuje ustawienia cvarów, inne trackery potrzebują:

host_name_store 1
host_info_show 2
host_players_show 2

Napewno host_players_show 2 .

Opublikowano

Możesz wejść na serwer? Na 100%?

Bo ja nie mogę, ani wejść ani odczytać informacji o nim. Ping na IP działa ale te 2 porty są zablokowane. Na jakim hostingu masz VPS? Może w panelu trzeba odblokować lub dodać reguły do firewalla.

Nie wiem jak tylko tobie udaje się wbić, może coś z tokenem? Nie był banowany ani nic?

Te IP co mi podałeś, na jednym porcie jest serwer, na drugim co? Drugi serwer czy GOTV?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...